Ce dietă ține Anna Lesko: „Este o cură drastică, între 7 și 14 zile. O fac o dată sau de două ori pe an” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Anna Lesko a dezvăluit ce dietă ține. Deși nu este adepta curelor de slăbire, cântăreața a recunoscut, însă, că apelează la una singură, o dată sau de două ori pe an, pentru detoxifierea ficatului. Vedeta ne-a explicat ce presupune aceasta, cu mențiunea că este una drastică, astfel că nu poate toată lumea să o țină. Totodată, îndrăgita artistă ne-a spus și la ce trucuri de frumusețe apelează la 43 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Că tot vorbeam despre poze… Mi-e oarecum greu să înțeleg cum anii nu au trecut peste tine deloc. Știu că nu te ferești să-ți spui vârsta, ai 43 de ani, dar arăți la fel ca la 28. Tu ce gândești când te privești în oglindă?

Mulțumesc foarte mult! Într-adevăr, am 43 de ani, dar cred că este vorba și despre ADN, însă pe lângă asta vin și multe alte accesorii: dorința și motivația permanentă de a arăta bine, de a fi sănătos atât fizic, cât și psihic. Diete nu țin, am una singură de detoxifiere a ficatului (cea cu miere și lămâie, e ca un fel de limonadă, practic te hidratezi toată ziua, dar nu ai voie să mănânci nimic; este o cură drastică, între 7 și 14 zile. Nu toată lumea poate să o țină. Eu o fac o dată sau de două ori pe an).

anna-lesko-3anna-lesko-3

Citește și: Cum își educă Anna Lesko fiul, ca mamă singură:„Este foarte important ca în momente de genul ăsta să…' / EXCLUSIV

Citește și: Anna Lesko, la un pas de căsătorie de două ori:„Am fost cerută, dar a intervenit…'. Ce spune despre al doilea copil/ EXCLUSIV

Citește și: Horia Moculescu a fost internat în spital. Cum se simte acum:”Cu anul nașterii mă confrunt…”

Citește și: Ștefan Bănică, după ce s-a anunțat că fiica și fiul lui vor juca în „Liceenii”:”M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor”

Ce dietă ține Anna Lesko

Eu nu cred în cure, eu cred într-un stil de viață echilibrat, într-o alimentație sănătoasă. Trebuie să recunosc că nu mă abțin de la pofte, dar mănânc în cantități mici. Dulce nu prea mănânc și cred că asta contează foarte mult. Am făcut sport mereu, l-am întrerupt aproximativ acum trei ani și m-am reapucat acum trei luni, sunt o fire activă, am arderile bune.

Nu știu ce să vă spun, nu fac minuni, sunt normală. Într-adevăr, îmi place să țin cont de faptul că trebuie să arăt bine. Îmi îngrijesc pielea. Nu exagerez cu salonul de frumusețe sau de cosmetică, nu am răbdare. O dată pe săptămână apelez la doctorul meu dermatolog pentru hidratarea tenului.

La ce trucuri de frumusețe apelează

Ne poți detalia regimul tău? Ce mănânci, ce nu, de câte ori faci sport plus alte trucuri?

Nu cred în diete, pentru că îți forțezi și minți organismul. Cred într-un stil de viață sănătos, în sport și în a te disciplina culinar. Dacă cineva are probleme cu greutatea, trebuie să apeleze la un medic specialist. Mănânc bine, nu mă abțin de la nimic, dar arderile mele sunt foarte bune. Am o rigoare, o disciplină: sală, nu beau sucuri, nu combin carbohidrați cu proteine.

Apropo de gătit, știu că acum câțiva ani îți deschiseseși un restaurant în zona Calea Victoriei. Ce s-a întâmplat cu afacerea, a reușit să supraviețuiască pandemiei?

S-a închis. E foarte simplu: nu m-am înțeles cu partenera.

„E o calitate obligatorie ca femeia să știe să gătească'

Ți se pare o calitate obligatorie pentru o femeie să știe să gătească? Ce părere ai despre expresia dragostea trece prin stomac?

Da, e o calitate obligatorie ca femeia să știe să gătească. Într-o manieră umoristică, da. În realitate, chiar își găsește rostul pe undeva, pentru că eu am întâlnit și femei cu care nu te poți înțelege până nu au mâncat. Li se întâmplă și bărbaților, și femeilor. Eu nu îmi schimb comportamentul dacă sunt flămândă. Pot să fiu flămândă toată ziua, eu sunt fix la fel. Pentru mine este o nevoie fiziologică, dar nu îmi schimb starea. Foarte mulți oameni din viața mea nu au răbdare sau atenție dacă le este foame. Orice ai discuta cu ei, este de mântuială, iar pentru mine e cumplit.

Am învățat să funcționez după acești parametri. Eu consider că întotdeauna trebuie să ai mâncare în casă, trebuie să intre în rutina zilnică și n-ai încotro. Oricât de obosită ești, ceva poți încropi, ceva poți face, dacă ai mâncare. Știi că vine soțul tău, vin copiii, e nevoie să faci ceva. Chiar și când îți vin invitații, mie mi se pare foarte important să gătești ceva, fie și o simplă salată. Eu nu sunt adepta soluției de a comanda mâncare. Prefer să trântim cartofi prăjiți cu ceapă și cu murături decât să comandăm ceva.

Sunt absolut convinsă că ai multe proiecte pe plan muzical, pentru anul acesta. Ce ne poți dezvălui?

Tocmai am filmat zilele trecute un nou clip în aceeași combinație, piesa e produsă de Costi Ioniță, iar clipul, de Alex Ceaușu. Mai am încă o piesă și tot la Costi este în derulare. Ce pot să spun este că eu cânt în ucraineană în piesa aceasta nouă, fiind un featuring, iar el, în română.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton