Ce dietă ține acum Andreea Raicu, după ce s-a înfometat ani de zile: "Am fost obsedată să fiu slabă"

 Oana Pantazi
.

Este cunoscută pentru stilul ei de viață sănătos, dar, după cum singură recunoștea, nu a fost întotdeauna un exemplu, dat fiind că era obsedată să fie slabă și s-a înfometat ani de zile. Iată ce dietă ține acum Andreea Raicu!

Până la călătoria în India din 2014, moment de cotitură în viața sa, frumoasa brunetă era cu totul alt om. Într-o postare recentă pe blogul ei, Andreea a vorbit despre obsesia pe care a avut-o ani de zile legat de greutate. Din dorința de a fi cât mai slabă, vedeta a ținut tot soiul de diete și regimuri disociate, ajungând chiar la înfometare. Vedeta a vorbit cu sinceritate despre obsesia pe care a avut-o în trecut legat de greutate și despre faptul că a ținut zeci de diete restrictive și diete disociate, ajungând chiar la înfometare, vedeta a scris chiar pe blogul ei:

I se spunea… Termita

„Ani de zile am fost obsedată să fiu slabă, foarte slabă, cea mai slabă. De aceea, eram mereu în căutarea tuturor variantelor care mă puteau duce pe drumul corect, astfel încât să ating greutatea ideala din mintea mea (…) Ani de zile am fost într-un dezechilibru continuu și o frustrare că nu pot mânca ce îmi doresc, până când nu mai puteam și sfârșeam mâncând ciocolată la 2 noaptea. Și nu doar o bucățică, ci o ciocolată întreagă sau jumătate de borcan de șerbet”, spune Andreea, care, în urma acestor derapaje alimentare s-a ales și cu o poreclă: Termita.

„Interdicţiile creează frustrări”

Acum, vedeta nu se mai înfometează, alegând să aibă un stil de viață sănătos, fără înfometare și fără excese. Iată ce sfaturi le dă Andreea celor care își doresc să arate bine, dar încă nu au găsit, la fel ca ea, mult doritul echilibru:

„Le spun că în primul rând nu trebuie să se înfometeze, ci să îşi analizeze stilul de viaţă şi să vadă ce pot să îmbunătăţească. Nu am o „reţetă” pentru ei, pot doar le reamintesc nişte lucruri extreme de simple, dar care sunt extrem de importante: să aibă 3 mese principale şi 2 gustări, să nu îşi refuze nimic, dar să mănânce cu cumpătare, să consume alimente cât mai sănătoase şi cât mai puţin prelucrate, să evite conservaţii şi aditivii alimentari, să mănânce cât mai multe fructe şi legume (atenţie însă că şi fructele pot îngrăşa), să facă mult sport, să se odihnească şi să se accepte aşa cum sunt pentru a se putea transforma fizic, dar şi spiritual.

Am învăţat să nu mă gândesc la lucrurile pe care le fac ca să am un regim de viaţă echilibrat ca la nişte reguli sau lucruri impuse, ci ca la ceva care mă face să am o viaţă mai frumoasă şi mai sănătoasă. Mănânc în fiecare zi fructe şi legume crude, beau cel puţin 2 l de apă în fiecare zi, mănânc porţii mici, am înlocuit zahărul cu siropul de agave sau xylitol, nu am interdicţii culinare (mănânc ce simt că am nevoie, interdicţiile creează frustrări), nu fumez, fac sport, dorm cel puţin 6 ore şi, dincolo de aspectul fizic, încerc să am grijă la fel de mult şi de interior meu”, a declarat vedeta pentru CSID.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton