Ce decizie radicală a luat Sanda Ladoși, după moartea lui Bogdan Stanoevici și a lui Ioan Gyuri Pascu: "Straniu eveniment"

 Laciu Andreea
.

Sanda Ladoși a decis să revină pe scenă după o pauză mai lungă. A stat departe de luminile reflectoarelor după ce a murit bunul ei prieten, actorul Bogdan Stanoevici. Chiar dacă va cânta și îi va încânta din nou pe fanii ei, artista a decis să renunțe la piesa: „Noaptea-mi bate-n geam”. Chiar dacă îi este foarte dragă, această melodie are și o semnificație cât se poate de dureroasă pentru artistă. Acum, a explicat această decizie neobișnuită în cadrul unui interviu, mărturisind și ce planuri de viitor mai are.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sanda Ladoși și Bogdan Stanoevici au lucrat împreună la Circul de Stat, dar au fost și prieteni foarte buni. La începutul anului trecut, după ce actorul s-a stins din viață, cântăreața a suferit enorm. A fost atât de afectată încât nu a mai avut dispoziția necesară să urce pe scenă multă vreme. În ultima perioadă însă, a decis să revină la muzică, marea ei dragoste. Și-a reluat spectacolele, dar refuză să mai cânte o piesă anume.

sanda-ladosi-2sanda-ladosi-2

Ce decizie radicală a luat Sanda Ladoși, după moartea lui Bogdan Stanoevici și a lui Ioan Gyuri Pascu

Cu toate că acum apare iar pe scenă, artista a anunțat că nu va mai cânta niciodată melodia „Noaptea-mi bate-n geam”. Explicația este una cât se poate de dureroasă, căci ambii artiști cu care a cântat-o în duet, Ioan Gyuri Pascu și Bogdan Stanoevici, au murit.

„Am tot avut spectacole, m-am întors pe scenă. Am fost într-o pauză. Am depășit cumva situația, acum cu Dumnezeu, înainte. Omul trece prin diverse. Orice șut în fund e un pas înainte. Straniu eveniment, oricum, ca tot ce s-a întâmplat în ultimi doi ani.

Tot ce e important în viață, pentru fiecare, se păstrează în suflet, iar ce e important și frumos rămâne, ce nu, se autoexclude. A plecat un om în puterea vârstei, care avea multe de spus și de făcut.

M-am gândit cu tristețe la piesa „Noaptea-mi bate în geam', foarte frumoasă de altfel, pe care o cântam cu Bogdan, care ne-a ieșit foarte bine. Se potriveau foarte bine timbrele noastre vocale. Acest duet a fost însă sortit… Nu-l mai cânt cu nimeni. Am cântat cu Gyuri Pascu, a murit, apoi cu Bogdan, a murit', a declarat Sanda Ladoși, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și: Sanda Ladoși, furioasă la un an de la moartea prietenului său, Bogdan Stanoevici: „M-a revoltat foarte tare că…”

Citește și: Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 55 de ani. Mama și fratele ei, despre moartea artistei: „Nimeni nu poate să dea o explicație logică”

Citește și: Cum a afectat-o pe Sanda Ladoși faptul că tatăl său era ofițer de Securitate: „Am fost botezată noaptea, pe ascuns, când eram destul de măricică'

Citește și: A murit mama Monicăi Tatoiu. Vedeta îi va îndeplini ultima dorință: „Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește „

Ce meserie avea inițial Sanda Ladoși

Acum este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, dar drumul ei în viață a fost cu totul altul, până la un anumit punct. Urma să lucreze ca învățătoare, avea chiar și un loc de muncă asigurat, dar a realizat în acel an că soarta îi pregătește o altă cale.

„Toți ne punem niște întrebări. M-a preocupat ideea, viața e mai mult decât ceea ce se vede, important e să ai ochi să vezi și urechi să auzi. Pentru fiecare se deschide ușa care trebuie în momentul în care e pregătit. Degeaba vrei să se întâmple lucruri, dacă nu înțelegi.

Am avut locul de muncă asigurat, ca și învățătoare, iar în anul acela am câștigat premiul întâi la Mamaia. La ce trăiesc acum, normal că destinația mea a fost alta. Eu întotdeauna am mers pe ideea că indiferent ce se întâmplă în viața noastră, dacă-ți e destinat un lucru să-l faci, universul așa îți aduce în cale oamenii și evenimentele, încât să-ți continui traseul pe care-l ai de făcut. Important e să fii atent la semne', a mai dezvăluit cântăreața, pentru sursa citată anterior.

Copiii ei au renunțat la sistemul home schooling

În prezent, cântăreața Sanda Ladoși a decis că a venit momentul să își integreze copiii în sistemul normal de școală.

„Copii merg acum fizic la Școala franceză, au fost pe home schooling. Am mers până aici, trebuie să meargă până la capăt în sistemul acesta, nu vreau să merg cu ei la psihologi. Singura poblemă e trezitul de dimineață, dar copiii mei sunt antrenați să facă față schimbărilor, că asta-i viața. Așa i-am învățat de mici. Sunt convinsă că nu-i simplu, de la programul pe care l-au avut.

Dar și ei și-au dorit să fie lângă colegi, lângă prieteni. Pentru ei e important, mai ales că fi-miu acum e adolescent, fi-mea preadolescentă. E o perioadă în care au nevoie să-și formeze o identitate într-o comunitate. Dacă te forțează împrejurarea, te adaptezi la ce e, până la urmă.

Sunt certată cu medicina clasică, pe anumite aspecte. Am semne multe de întrebare. Nu prea am avut nevoie, dar folosesc medicamente naturiste și am căutat în măsura posibilităților ca ei să mănânce cât mai sănătos se mai poate pe planeta asta', a mai spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton