Ce decizie au luat Alina și Ilan Laufer după ce și-au adus acasă gemenii născuți prematur: "Sunt protejați în felul ăsta"

 Dumba Gabriela
.

Alina și Ilan Laufer sunt extrem de protectori cu gemenii lor născuți prematur. Astfel, după ce micuții au petrecut 6 săptămâni în incubator și au primit OK-ul medicilor pentru a fi luați acasă sunt feriți de orice contact cu persoane din afara casei. Ilan Laufer spune că doar bunicii au fost lăsați să-i vadă pe gemeni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alina Laufer a născut prematur luni, 15 februarie 2021, când gemenii ei aveau doar 29 de săptămâni. Lupta pentru viață a durat în jur de șase săptămâni, dar micuții au demonstrat că sunt adevărați luptători și au reușit să reziste. Acum, ei sunt bine, îngrijiți acasă, dar părinții lor au decis să-i protejeze cât de mult pot.

aD05NGRkNDZhMjYzZWI3NDNmY2RhMDE5YjczMDI1NTA5OQ.thumb_aD05NGRkNDZhMjYzZWI3NDNmY2RhMDE5YjczMDI1NTA5OQ.thumb_

Atât de grea a fost perioada în care s-au temut pentru viața lor și se bucurau pentru fiecare gram pe care gemenii îl luau în greutate, încât acum, Alina și Ilan Laufer suflă și-n iaurt.

„Slavă Cerului, totul e ok, azi am fost cu ei la un control. Am fost de dimineață la spital, i-a văzut doamna doctor, sunt foarte bine, deci marile emoții le-am avut atunci, în primele 2-3 săptămâni. Atunci au fost, să spunem, și cele mai complicate situații, dar am trecut peste ele.

Mai au niște controale de rutină pe care urmează să le efectueze în următoarea perioadă, și mâine mai avem un control. Sper să fie totul bine (…) ne ocupăm de ei numai eu și Alina, adică nu lăsăm pe altcineva. Față de situația destul de grea care a fost atunci (n.r. în februarie), lucrurile stau mult mai bine și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi.

(…) Am mai ieșit, i-am plimbat, am ieșit în parc în weekend, toată lumea cu măști, purtăm măști, ne dezinfectăm de fiecare dată când intrăm în camera lor ne spălăm pe mâini. Nu mai intrăm deloc încălțați. Toate măsurile care au putut fi luate le-am luat și noi. Am fi dorit să vină prieteni, familie să-i vadă.

În afară de părinții mei și de părinții Alinei, n-am primit pe altcineva la noi în casă de când au venit cei mici. E foarte greu, până la urmă sunt protejați în felul ăsta. Am fi vrut să împărtășim bucuria cu familia largă și cu prietenii, dar deocamdată nu este posibil', a declarat Ilan Laufer pentru fanatik.ro.

Citește și: Laura Micovschi, prezentatoarea de la Antena Stars, a născut.Cum îl cheamă pe băiețel

Citește și: Oana Roman cere ajutorul unui specialist în parenting după divorț:„Isa este într-o perioadă grea’

Citește și: Mihnea, fiul lui lui Iura Luncașu, actor în serialul Profu, de la PRO TV

Cum se simt acum Alina Laufer și gemenii ei

Gemenii aveau puțin peste un kilogram când au venit pe lume, însă au rezistat eroic și acum au aproape greutatea unor bebeluși născuți la termen. Se simt bine și medicii sunt optimiști în privința evoluției lor.

„Alina se simte foarte bine, ea s-a simțit bine și după naștere, adică nu au fost probleme. În afara faptului că atunci a avut acea membrană care a cedat, și din cauza aceasta s-a rupt apa, atunci a fost un moment.

După, Alina a fost bine, se ocupă de ei, e o mamă exemplară, nici nu cred că puteau să aibă o mamă mai bună. E foarte obosită, că noaptea, de cele mai multe ori, se trezește ea, eu trebuie să mă trezesc dimineața să plec la muncă.

Dar o să treacă și această perioadă pe cât de frumoasă, pe atât de grea. Eu aștept să-i văd pe la 4-5 kilograme, că s-au născut cu un kilogram și un pic. Acum au ajuns la 2,5 kilograme, suntem în proces de recuperare', a mai spus Ilan Laufer.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton