Mihai Trăistariu plătește lunar o sumă colosală pentru a-și achita datoriile: „Am fost în depresie”

 Mirea Roxana
.

Mihai Trăistariu are mai multe datorii și a dezvăluit ce sumă colosală de bani trebuie să scoată din buzunar pe fiecare lună pentru a le plăti. Artistul s-a confruntat, anul trecut, cu depresia din cauza lipsei banilor și a fost nevoit să își vândă unul dintre cele 7 apartamente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihai Trăistariu a declarat la Antena Stars că nu a avut de ales decât să își vândă unul dintre cele 7 apartamente pe care le deține pe litoral pentru că rămăsese fără bani și nu știa cum să mai scape de datorii.

Acesta a mărturisit că a intrat în posesia celor 7 apartamente după ce a dat la schimb unui dezvoltator imobiliar un teren pe care plănuia să își facă o casă.

126054884_180048960371253_1457619550065468295_n126054884_180048960371253_1457619550065468295_n

Bafta mea a fost că am schimbat chiar în ianuarie 2020 un teren pe care-l țineam de vreo 15 ani la malul mării cu gândul de a-mi face o casă cu 7 apartamente. Un dezvoltator mi-a zis: „dă-mi mie terenul ăla și în schimbul lui îți dau 7 apartamente'. Nu înseamnă că sunt bogat, înseamnă că aveam un teren care nu producea bani și dintr-odată produce. Am făcut aceste apartamente, le-am închiriat turiștilor pe litoral și-n felul ăsta mi-am salvat puțin situația. Până atunci mă blocasem cu banii, eram pe 0 absolut, eram în depresie anul trecut', a povestit Mihai Trăistariu la Antena Stars.

Citește și: Roxana Dobre a ajuns pe perfuzii! Cum se simte iubita lui Florin Salam:„Am luat…'

Citește și: Ilinca Vandici a recunoscut că Ciprian Marica a înșelat-o în repetate rânduri:„Aflam, pur și simplu'

Citește și: Scandal după moartea lui Nelu Ploieșteanu. Familia vrea să dea în judecată Spitalul Floreasca:'A fost lăsat ca un câine'

Citește și: De ce s-a înscris Silviu Biriș la Teologie:„A fost un accident…' Acum vrea să devină preot

Ce datorii are Mihai Trăistariu

De asemenea, Mihai Trăistariu a povestit că, nici după ce a vândut acel apartament, nu a scăpat de datorii, ci doar le-a diminuat. Astfel, artistul a ajuns de la a fi nevoit să plătească 20.000 de roni pe lună, la aproximativ 7.000 de roni.

Din acele apartamente, în mai am vândut unul din ele. Asta a fost soluția pe moment ca să scap de ratele alea imense. Doar am diminuat rata, nu am scăpat de rate. De la 20.000 de roni pe lună, am ajuns la 7.000 de roni pe lună. Deci un 72 de milioane de lei vechi tot trebuie să-i dau lunar. Pur și simplu m-am blocat, a trebuit să-mi vând o casă. Am reușit să amân ratele, dar din ianuarie anul ăsta le-am dat drumul, că s-a pus dobândă la dobândă. S-a mărit creditul, s-a mărit rata lunară și nu mai vreau să amân din nou că intri și pe o listă neagră și nu vreau să nu mai pot împrumuta bani niciodată din bănci', a mai spus Mihai Trăistariu.

„Trebuie să scot lunar 13.000 de roni'

Mihai Trăistariu a mai mărturisit că, în urma unui  calcul, el trebuie să scoată din buzunar 13.000 de lei pe lună. În această sumă nu intră și lucruri precum mâncarea, ci doar datoriile și facturile.

„La ora asta 7.200 de lei trebuie să-i scot așa. Mai am animale, mai am de supraviețuit, mai am 7 apartamente de întreținut, am clădirea școlii la care numai cazul mi-a venit 2.100 de roni, deci eu mai am în jur de 6.000 de lei cheltuieli lunare, plus rata de 7.000 și mi-am făcut o socoteală. Eu trebuie să scot lunar 13.000 de roni ca să fiu pe 0, să nu am datorii, fără să mai pun că mănânc', a concluzionat Mihai Trăistariu.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton