Ce cadou de nuntă i-a cerut Simona Halep lui Ilie Năstase: "O să i-o dau!"

 Dumba Gabriela
.

Simona Halep nu a făcut nuntă cu bani în plic, așa cum se obișnuiește, și i-a rugat pe invitații care nu vor să vină cu mâna goală la nuntă să-i aducă un cadou. Ilie Năstase a dezvăluit că el a mers cu flori la nunta Simonei Halep și îi va lăsa, totuși, și niște bani, chiar dacă mireasa este mai bogată decât el. Năstase a dezvăluit și ce cadou special i-a cerut Simona Halep.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase nu a putut să petreacă toată noaptea la nunta Simonei Halep pentru că era și ziua soției sale și aveau deja plănuită întâlnire cu prietenii. Dar a onorat, totuși, marele eveniment din viața sportivei și a povestit și ce cadou de suflet i-a cerut tenismena. Deocamdată nu s-a putut achita de obligație, dar Ilie Năstase promite că se va revanșa în viitorul apropiat.

241857082_554489505792037_3738889241622451260_n-1241857082_554489505792037_3738889241622451260_n-1

„I-am adus flori şi m-a rugat să îi mai aduc o rachetă de tenis de-a mea, dar n-am avut timp să mă duc la Bucureşti să o iau, dar o să i-o dau. Sper că o să fie mai uşor decât un meci de tenis.

Să fie sănătoasă, mai are mult timp de jucat, să se focuseze pe tenis, că mai are mulţi ani de jucat şi poate să mai ia multe Grand Slam-uri.

Dacă mă uit la Serena are 39 şi ea doar 30, deci are şanse să mai  ia multe Grand Slam-uri!”, a spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase a rezervat un restaurant de lux din Constanța, unde a invitat mai mulți prieteni ca să petreacă în cinstea soției sale.

„Mă duc şi la Simona la nuntă, cum să nu mă duc?! Nu stăm mult. Stăm câteva ore. Că avem musafiri, petrecem de ziua Ioanei şi nu ne puteam duce la nunta fetei cu toţi prietenii noştri', spunea Ilie Năstase înainte de nuntă.

Citește și: Ce cadou de nuntă îi dă Ilie Năstase Simonei Halep:„E mai bogată decât mine’

Citește și: Cu ce artistă s-a iubit Tavi Clonda înainte să se însoare cu Gabriela Cristea

Citește și: Ministrul Sporturilor despre planurile de viitor ale Simonei Halep:„Poate va naște și doi ani…’

Loredana și Dan Bittman i-au cântat Simonei Halep

De distracție s-a ocupat și formația machedonească Pindu, iar surpriza serii a fost Loredana Groza.

„I-am pregătit ceva foarte romantic, special pentru acest moment atât de special din viaţa lor. „Bună seara, iubite!”, normal. Suntem prietene şi nu e prima oară când cânt, am cântat şi de ziua ei şi cumva avem deja antecedente, dar bineînţeles că acum e ca niciodată, acum e altceva.

Să fie fericită în primul rând, să fie sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei şi cu felul în care ne inspiră pe toate şi să rămână în continure number 1″, a spus artista.

Pe de altă parte, Dan Bittman a fost cel care a cântat piesa pentru dansul miresei.

„Dragostea mea', o melodie celebră a trupei Holograf, a fost cea care i-a acompaniat pe Simona și Toni în timpul dansului mirilor.

Bittman a cântat și celebrele piese „Ţi-am dat un inel' şi „Să nu-mi iei niciodată dragostea'.

În jur de 300 de invitați le-au fost alături Simonei și lui Toni Iuruc. Printre numele importante care au participat la petrecerea care a avut loc la Constanța s-au numărat Ilie Năstase, Ștefan Bănică Jr, George Cosac sau Florin Segărceanu, dar și nume importante din fotbal: Gică Hagi, Gică Popescu sau Florin Răducioiu.

„Este o mândrie pentru noi Simona. Este mândrie naţională şi mândria noastră, a neamului. Petrecerea este extraordinară. Foarte, foarte frumoasă”, a spus Tănase Halep, unchiul Simonei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton