Ce bijuterii va purta Gina Pistol în ziua nunții. Vrea să-i lase accesoriile moștenire lui Josephine: „Un pandantiv foarte drăguț cu un...”

 Ifrim Georgiana
.

Sâmbătă, 27 mai 2023, Gina Pistol și Smiley își unesc destinele în fața lui Dumnezeu și a ofițerului de stare civilă. Viitorii soți sunt în toiul pregătirlor, mai ales că a mai rămas puțin timp până la fericitul eveniment. Gina Pistol a făcut declarații despre ținutele pe care le va purta, despre meniul nunții, iar acum a vorbit și despre bijuteriile pe care le va purta în ziua cea mare. Prezentatoarea TV plănuiește ca accesoriile să-i revină micuței Josephine și spune că a pregătit mai multe surprize. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După șapte ani de relație, Smiley și Gina Pistol devin oficial soț și soție. Nunta celor doi va avea lor peste două zile, la Palatul Snagov, iar pregătirile sunt în doi. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite' va purta două rochii de mireasă, în timp ce costumul artistului a fost realizat de designerul Irina Voinea, cu care colaborează de ani buni. Viitorii soți au fost destul de discreți cu modul în care se va desfășura ceremonia, însă s-a speculat că întregul eveniment va migra în jurul simplității și a rafinamentului.

gi10-1gi10-1

Înainte de venirea pe lume a fiicei lor, Gina Pistol și Smiley i-au făcut o înregistrare video, pe care o va putea vedea atunci când împlinește 18 ani. Totodată, prezentatoarea de Antena 1 plănuiește să-i lase „moștenire' bijuteriile pe care le va purta în ziua nunții, despre care a vorbit recent.

Citește și: Prin ce trece Gina Pistol cu doar trei zile înainte de nunta cu Smiley: „Dacă eram și eu o viitoare mireasă normală, ar fi arătat cu totul altfel…'

Citește și: Cât costă și ce conține meniul de la nunta cuplului Gina Pistol – Smiley: „Au mers pe simplu,clasic, dar de efect”

Citește și: Mihaela Zahariea a răbufnit după eliminarea soțului ei, Mario Zaharia, de la Chefi la Cuțite: „Am văzut un firicel de sânge și i-am zis că…'

Citește și: Mii de cadre didactice protestează în Piața Victoriei. Oferta Guvernului prevede un card cu 1.000 de lei în iunie și 1.5000 de lei în octombrie: „Inacceptabil”

Ce bijuterii va purta Gina Pistol în ziua nunții

Gina Pistol și-a ales deja bijuteriile pe care le va purta la nunta cu Smiley. Este vorba despre o pereche de cercei, pe care îi va lăsa moștenire micuței Josephine, dar și un pandantiv din aur, cu smarald. Prezentatoarea TV spune că s-a ocupat și de accesorizarea domnișoarelor de onoare, cărora le-a pregătit o surpriză în ziua cea mare.

„Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț. Mă duc să-l iau mâine dimineață. Le-am pregătit domnișoarelor de onoare, le-am luat ceva fain. Abia aștept să le dau. O să vă arăt după ce le dau, că vreau să fie surpriză”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol, epuizată din cauza pregătirilor pentru nuntă

Pe rețelele de socializare, Gina Pistol a recunsocut că pregătirile pentru nuntă au adus-o în pragul epuizării. Prezentatoarea TV resimte stresul și agitația din ultima perioadă, motiv pentru care are tulburări de alimentație. Pentru că sămbătă o aștepată o zi încărcată, viitoarea soție a lui Smiley plănuiește să facă o perfuzie cu vitaine și minerale.

„Trebuie să îmi fac niște vitamine că mi-a fost cam răuț zilele astea… și pe stres, nu prea am mâncat mai nimic și m-am simțit foarte slăbită și ținând cont că sâmbătă o să fie o zi lungă trebuie să bag niște vitamine pe venă”, a mai spus Gina Pistol.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton