Bogdan Arșinel, după ce soția lui Alexandru Arșinel a fost internată la azil: "Altceva mai bun nu există la noi în țară"

 Dumitrache Laura
.

Bogdan Arșinel, fiul regretatului actor Alexandru Arșinel, a făcut primele declarații după ce s-a spus că mama sa, Marilena Arșinel a fost internată la azil. Actorul s-a stins din viață anul trecut, iar soția sa s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Fiul său a explicat situația în care se află mama sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel s-a stins din viață pe 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani. Actorul s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, iar de-a lungul vieții a avut grijă de soția sa, Marilena Arșinel. Aceasta a suferit un accident casnic și este imobilizată într-un scaun cu rotile. Zilele trecute s-a zvonit că soția actorului ar fi fost internată la un azil, motiv pentru care fiul ei cel mare, Bogdan Arșinel a făcut primele declarații.

alexandru arsinel si sotia saalexandru arsinel si sotia sa

Bogdan Arșinel, fiul lui Alexandru Arșinel a avut prima reacție după ce s-a spus că mama sa ar fi fost internată al un azil. Acesta a declarat că mama sa se află pe mâini bune și se simte foarte bine. De asemenea, nu a oferit detalii despre locul unde se află Marilena Arșinel.

Citește și: Marilena, văduva lui Alexandru Arșinel, a fost internată într-un azil, la 8 luni de la moartea actorului. Cristian Arșinel: „Mama nu-i prea bine'

Citește și:Ce spunea Stela Popescu despre relația dintre ea și Alexandru Arșinel: „Noi nici măcar buni prieteni nu suntem. Nu ne facem vizite, nu mâncăm împreună”

Citește și:Câte kilograme a slăbit Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023, în cele 5 luni petrecute în jungla Dominicană: „Ai venit cu 117 kilograme și pleci cu…'

Citește și:Jo și Juno s-au împăcat? S-au filmat în ipostaze tandre, în ultima lor piesă: „Nimeni nu ne poate despărți…”

Bogdan Arșinel a făcut primele declarații după ce soția lui Alexandru Arșinel a fost internată la azil

Bogdan Arșinel, fiul cel mare al lui Alexandru Arșinel a făcut primele declarații după ce s-a spus că mama sa, Marilena Arșinel a fost internată la un azil, la opt luni de la moartea actorului. Fiul regretatului actor a dezvăluit că mama sa se simte foarte bine și este foarte bine îngrijită. Dar fără a oferii multe detalii despre locul unde este internată.

Mama este într-o situație stabilă. Nu are importanță locația în care se află, dar este îngrijită în cele mai bune condiții posibile din România.Altceva mai bun nu există la noi în țară, unde este ea acum„, a transmis Bogdan Arșinel, potrivit wowbiz.ro.

Alexandru Arșinel a avut grijă de soția sa după accidentul din 2016

Alexandru Arșinel a avut o căsnicie minunată alături de soția sa, Marilena Arșinel. Cei doi au avut un mariaj frumos care a durat mai bine de 55 de ani și au împreună doi băieți. În anul 2016, Marilena Arșinel a suferit un accident casnic, în urma căruia a rămas paralizată într-un scaun cu rotile.

Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că înseamnă o paralizie. Suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă', povestea Alexandru Arșinel, în emisiunea „Legendele', de la Antena 1.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani

Alexandru Arșinel a suferit de o pneumonie foarte gravă și avea și probleme cardiave. Medicii l-au intubat, cu speranța că pneumonia de care suferea va răspunde la tratament, dar actorul nu a făcut față problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. În ultima perioadă, actorul nu se mai putea deplasa fără ajutor, iar acest lucru l-a făcut să fie din ce în ce mai slăbit.

Alexandru Arșinel a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, din București. Actorul și-a pregătit locul de veci încă din timpul vieții sale. „Sunt un om gospodar. Mi-am făcut mormânt la Bellu. Să n-aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu'declara Alexandru Arșinel, în 2013.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton