Ce avere uriașă are Vica Blochina: „Am încă trei apartamente și vreo zece terenuri”. Cât costă locuința de la Victor Pițurcă

 Iacob Antonia
.

Vica Blochina nu se lasă cu una cu două, după ce s-a aflat că ar urma să fie evacuată din apartamentul de 300.000 de euro, primit de la Victor Pițurcă. Blondina nu are de gând să lase lucrurile nerezolvate și a făcut iar declarații pe acest subiect. Fosta balerină a dezvăluit și ce avere uriașă are!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din cauza restanțelor foarte mari la întreținere, Vica Blochina ar fi fost dată afară din locuința în care locuia cu fiul ei, imobil cumpărat de fostul selecționer al României, Victor Pițurcă.

11

În schimb, vedeta neagă că nu este nimic adevărat și a venit cu lămuriri despre problemele pe care le are cu administrația blocului.

Ce avere uriașă are Vica Blochina

'Niciodată nu o să se întâmple acest lucru (n.r. – să fiu evacuată). Apartamentul nu e scos la nicio licitație, iar eu stau acolo. Eu când am cumpărat apartamentul avea nu știu ce datorie, despre care eu nu știam și am aflat mai târziu și de asta s-au strâns foarte multe penalizări', a explicat fosta prezentatoare pentru Cancan.ro.

„Prin 2010 sau ceva de genul acesta, eu am vrut să mă înțeleg cu ei și le-am spus: «Am suma asta de bani de achitat, dar hai să facem o înțelegere astfel încât să vă dau în trei, patru rate ca să pot să achit totul la zi», dar mi-au zis că nu vor. Și așa am ajuns să plătesc penalizare peste penalizare și n-am reușit să ajung la zi cu facturile. Era vorba despre circa 10.000 de euro‘, a mai adăugat Vica Blochina, pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Vica Blochina a rupt tăcerea despre evacuarea din apartamentul primit cadou de la Pițurcă. De ce nu și-a plătit datoriile la întreținere

Citește și: Vica Blochina a dat în judecată Poliția Română. Ce necazuri are acum

Citește și: Nicola, dată cu capul de geam, în autobuz: „Eram umflată. Am simțit că mi s-a zdruncinat creierul'

Citește și: Scandal după ce Philip a aflat că Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit: „Mi-e teamă că mă omoară'

„Am încă trei apartamente și vreo zece terenuri'

Ea a explicat și ce s-ar întâmpla dacă ar ajunge să fie dată afară din apartament. Vica Blochina a susținut că pe lângă această locuință, ar mai avea încă trei apartamente și „vreo zece terenuri'. Așadar, blondina se mândrește cu o avere uriașă.

‘Eu până pe 14 septembrie trebuie să le achit 10.000 și ceva de lei, dacă nu achit această sumă atunci se scoate la licitație. Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri’, a spus aceasta.

Cât costă apartamentul primit de Vica de la Victor Pițurcă

Apartamentul în care fosta balerină locuiește cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă i-a fost dăruit acesteia de către celebrul antrenor în urmă cu 14 ani.

Dimensiunile apartamentului respectiv, situat în centrul Bucureștiului, sunt de 125 de metri pătrați împărțiți în trei camere și două balcoane. După renovarea imobilului, valoarea sa pe piață ar fi estimată la 350.000 de euro.
Potrivit actelor depuse de administrația imobilului, Vica Blochina are de achitat datorii de aproximativ 3.000 de euro.

Vica a avut o relație cu Victor Pițurcă, care era însurat, iar după ce s-au despărțit acesta a fost obligat să-i plătească fiului său o pensie alimentară de câteva mii de euro pe lună.

‘Eu nu sunt în nicio relație cu el. Totul s-a întâmplat doar pentru copil. Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva, a mărturisit blondina.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton