Ce au pățit Adela Popescu și Radu Vâlcan azi, în trafic: "Agitată, i se umflase gâtul..."

 Dumba Gabriela
.

Ce au pățit Adela Popescu și Radu Vâlcan azi, în trafic. Aflat în trafic, alături de soția sa în mașină, Radu Vâlcan a fost apostrofat de o doamnă din mașina alăturată, după ce a făcut o mișcare greșită la volan.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Radu Vâlcan și Adela Popescu și-au început ziua într-un mod ușor atipic, în trafic. Actorul le-a povestit admiratorilor din mediul online că, în această dimineață, în timp ce se afla cu soția sa în mașină, a decis să coboare la o cafenea să cumpere două cafele.

adela_popesc_radu_valcan_74701800adela_popesc_radu_valcan_74701800

Ce au pățit Adela Popescu și Radu Vâlcan în trafic

Nu a fost vorba despre nimic grav și în nici un caz o situație în care să fie nevoie de stres, nervi și ton ridicat al vocii, dar cu toate astea s-a întâmplat! Radu Vâlcan a povestit de ce peripeții a avut parte astăzi, în trafic.

Între timp, Adela Popescu se amuza lângă soțul ei și ea de reacția femeii exagerate. Actorul a imitat-o pe doamna care s-a ofensat, pentru a le arăta fanilor exact cum a reacționat.

„Am început ziua cu o chestie super funny. M-am oprit la o cafenea să iau două cafele, una pentru mine, una pentru scumpa mea soție aici de față și, la un moment dat, am ieșit, m-am urcat în mașină, am vrut să fac stânga, am semnalizat și apare o doamnă, imediat lângă mine într-o altă mașină.

Apare și să mă apostrofeze „Nu e voie, nu e voie să faci stânga!”, o doamnă cu perle la gât, agitată, i se umflase gâtul. Mi s-a părut funny, dar așa e voie, cum a făcut doamna? Ho, e vineri, e soare', a spus Radu Vâlcan pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Ce haine nu ar purta niciodată Andreea Esca:„Nu m-aș îmbrăca pe stradă așa’

Citește și: Laura Giurcanu și Andreea Tonciu, scandal după Survivor:'Eu sunt om de televiziune, ea nu e'

Citește și: Dată în judecată, Anamaria Prodan nu se va prezenta la procesul cu Corina Caciuc:„O domnișoară care…ADVERTISING

Citește și: Dima Trofim, despre drama care l-a marcat.Sora lui a murit, iar tatăl lui e grav bolnav

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au promis să acorde mai mult timp familiei lor

Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie importantă în privința telefoanelor mobile din casa lor. Cei doi consideră că timpul petrecut alături de cei dragi este prețios, așa că vor să renunțe la telefoane măcar două ore, din momentul în care copiii ajung acasă de la grădiniță.

Scumpeteo, vorbește acum cât mai poți! Să știți că eu și @raduvalcan am luat o decizie importantă. Sperăm să reușim.

Începând de astăzi, după 16:00, adică din momentul în care ajung copiii acasă, două ore, telefoanele noastre vor sta pe silent la distanță de noi.

Vrem ca măcar DOUĂ ORE dintr-o zi atenția noastră TOATĂ să fie îndreptată unii către alții. Știu că pare puțin, ne dorim să mai creștem intervalul, dar o luăm ușor.

Mai era ceva pe listă pentru anul ăsta, dar hai măcar asta să realizăm. Voi ce ‘ajustări v-ați propus?', a scris Adela Popescu pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton