Adrian Alexandrov a mers la Elena Udrea, în Bulgaria: „Eu personal i-am dat...”

 Miniosu Alexandra
.

Adrian Alexandrov a mers la Elena Udrea, în Bulgaria. Bărbatul a mers din nou în țara vecină, pentru a-i transmite un mesaj mamei fiicei lui. Conform spuselor sale, el a fost cel care i-a dat personal blondinei vestea despre respingerea deciziei de punere în arest la domiciliu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adrian Alexandrov a mers la Elena Udrea, în Bulgaria. Iubitul blondinei a mers joi, 14 aprilie, în țara vecină pentru a-i transmite acesteia că ea rămâne în arest. Totodată, cu această ocazie, bărbatul a încurajat-o. Potrivit realitatea.net, nu este pentru prima dată când tatăl fiicel „fostei blonde de la Cotroceni' merge în Bulgaria.

elena-udrea-iubit-4-2elena-udrea-iubit-4-2

Elena Udrea se află în continuare în arest, în Bulgaria. Ieri, pe 14 aprilie, partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov, a mers acolo pentru a-i da personal vestea despre respingerea deciziei de punere în arest la domiciliu. Acesta a relatat totul într-un mesaj pe care el i l-a transmis jurnalistei Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii „Culisele Statului Paralel'.

Citește și: Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea.Ce diferență de vârstă e între ei

Citește și: De ce este chemat în fața judecătorilor Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea.Ea a fost condamnată ieri la închisoare

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry au vizitat-o în secret pe Regina Elisabeta.Decizia i-a alarmat pe fanii Casei Regale 

Citește și: Anamaria Prodan, picanterii din viața intimă:„Doar sex în grup n-am făcut, în rest, am făcut de toate'. Ce mesaj are pentru Reghe

Adrian Alexandrov a mers la Elena Udrea, în Bulgaria

Adrian Alexandrov a relatat cum a primit vestea Elena Udrea. Iubitul blondinei a precizat că e o veste grea pentru toată familia, nu doar pentru fosta politiciană. Acesta a dezvăluit, pe scurt, ce a rugat-o pe mama fiicei lui, aflată în arest, în Bulgaria.

„Am reușit să ajung la Elena azi, eu personal i-am dat vestea despre respingerea deciziei de punere în arest la domiciliu, este o veste grea pentru noi, este cu atât mai greu pentru că spera să fie eliberată din arest ca să poată ajunge la domiciliul în care ar fi putut să-și vadă și să-și strângă în brațe copilul. E departe de casă, de copil și de familie.

Este singură, am rugat-o să reziste să nu cedeze și să spere că va ajunge acasă lângă fetița, pentru că asta-și dorește cel mai mult', i-a transmis iubitul Elenei Udrea, printr-un mesaj, Ancăi Alexandrescu.

Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute'

Pe 7 aprilie, Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute’, după ce a fost găsită vinovată pentru luare de mită și abuz în serviciu. Pe vremea când ea ocupa funcția de ministru al turismului și dezvoltării, blondina ar fi primit un milion de euro mită de la mai mulți oameni de afaceri pentru a le mijloci contracte cu statul.

Elena Udrea a plecat din România joi dimineață, 7 aprilie, înainte ca instanța să dea verdictul condamnării la închisoare. Aceasta a părăsit țara prin vama Giurgiu, într-o mașină în care s-ar fi aflat și un prieten de familie. Blondina a fost dată în urmărire generală. Ulterior, ea a fost prinsă la Kulata, în vreme ce s-ar fi îndreptat către Grecia.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Libertatea

Citeşte şi locuri de vizitat în Sofia – cele mai apreciate obiective turistice!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton