Ce aroganță! Prințul Harry a închiriat un vagon întreg de tren, pentru a călători netulburat la clasa I

 Oana Pantazi
.

Scandalul Megxit pare să nu se fi încheiat nici acum, când Prințul Harry și Meghan Markle sunt deja de aproape două luni în Canada. Recent, Prințul și-a atras furia britanicilor fiindcă a avut proasta inspirație de a închiria un vagon de tren de clasa I, pentru a călători netulburat…

Deși comentariile negative la adresa lui și a lui Meghan Markle vin în valuri după ce au renunțat la titlul de membri seniori ai familiei regale britanice, iar englezii și canadienii devin tot mai vocali atunci când vine vorba despre asigurarea pazei lor din banii contribuabililor, Prințul Harry, în loc să rămână low profile, a atras din nou atenția, dar și furia oamenilor.

Conform Daily Mail, zilele trecute, Prințul Harry, care a participat la o conferință în Edinburgh, a ales să călătorească 5 ore cu trenul, singur, la vagonul de clasa I, asta după ce a zburat din Canada până în Anglia cu un avion privat. Evident că vestea a făcut multe valuri în online, unde fanii familiei regale l-au acuzat pe Prințul Harry că tocmai el, care încurajează sustenabilitatea, este un exemplu negativ. Iar paradoxul face că Ducele de Sussex se întorcea de la o eco-conferință…

Prințul Harry pierde simpatia oamenilor pe zi ce trece

Prințul Harry și bodyguarzii săi au ocupat un vagon întreg de clasa I de la Edinburgh la Londra, asta în condițiile în care tatăl său și Camilla, Ducesa de Cornwall, dar și fratele său William și familia circulă alături de alți călători. Singura care își permite luxul de a avea un mic vagon de clasa I este suverana Marii Britanii, dar vorbim totuși despre Regina Elisabeta a II-a!

Drept urmare, pe Twitter s-a iscat o adevărată furtună, cu atât mai mult cu cât Harry, care s-a erijat într-un protector al mediului, se întorcea de la o conferință pe teme de ecologie. Internauților li s-a părut o dovadă de ipocrizie din partea Prințului Harry pe care în final l-au sfătuit să-și plătească singur și bodyguarzii, dacă tot își permite să închirieze un întreg vagon de tren!

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton