Ce afacere a avut Dan Capatos înainte de a fi prezentator TV: „Nu era legal în România”

 Ifrim Georgiana
.

Ce afacere a avut Dan Capatos înainte de a fi prezentator TV. Moderatorul emisiunii Xtra Night Show se bucură de o carieră de succes și de o familie frumoasă și împlinită. Într-un interviu recent, acesta a recunoscut că, în urmă cu mai mulți ani, a deținut o afacere ilegală. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dan Capatos are o carieră impresionantă în televiziune și a câștigat admirația publicului prin sinceritatea debordantă și stilul său nonconformist. Invitat în cadrul podcastului La Mijloc, cu Codin Maticiuc și Cosmin Natanticu, prezentatorul a făcut câteva dezvăluiri intersante despre trecutul său. Timp de doi ani, vedeta a deținut o afacere care, la acea vreme, era ilegală în România. Deși serviciile oferite de firma acestuia erau căutate de clienții străini, Dan Capatos a mărturisit că a fost constrâns să pună lacătul pe ușă. Prezentatorul a dezvăluit motivul care l-a determinat să ia această decizie.

capatos-1capatos-1

Ce afacere a avut Dan Capatos înainte de a fi prezentator. Prezentatorul a spus că a pus bazele acestei firme împreună cu un prieten de-al său, iar timp de doi ani, cei doi au lucrat numai cu clienți din străinătate.

Citește și: Băiatul lui Dan Capatos se confruntă cu probleme:'Îi facem radiografie, să vedem cât de grav este'

Citește și: De ce l-a înlocuit Paula Chirilă pe Dan Capatos la Xtra Night Show:„Din păcate…'

Citește și: Fulgy are o nouă iubită.O domnișoară l-a scos în oraș târziu în noapte

Citește și: Mălina Avasiloaie a născut un băiețel. Primele imagini cu bebelușul:„Sărbătoarea vieții mele'

Ce afacere a avut Dan Capatos înainte de a fi prezentator TV

Prezentatorul de la Xtra Night Show a declarat că a avut o agenție de detectivi particulari, care, la acea vreme, era ilegală la noi în țară. Acesta a recunoscut că lucra numai cu clienți străini, care îi transferau banii prin Western Union.

„Ceea ce nu ați găsit voi probabil în nicio documentare este că eu am avut agenție de detectivi particulari atunci când erau ilegale. Am avut doi ani, cu un prieten foarte bun. Lucram numai pe cazuri externe și am prins câteva cazuri grave rău. Nu aveai voie, nu era legal în România.

(clienții, n.r.) Erau străini care erau combinați cu românce, iar ele îi înșelau. Noi nu puteam avea firmă de detectivi particulari și atunci încasam prin Western Union', a dezvăluit Dan Capatos potrivit cancan.ro.

De ce a închis Dan Capatos afacerea

Dan Capatos a susținut că a închis afacerea în momentul în care activitatea pe care o presta a intrat în legalitate. În acel moment, apăruse concurența pe piață, iar tehnologia deținută de celalate firme era mult mai avansată.

„Am închis-o (firma de detectivi particulari, n.r.) în momentul în care a devenit legal. Pentru că toți polițiștii și toți ăștia…este exact cum se spunea la un moment dat, că dacă s-ar da legea prostituției în România, ar apărea a doua zi felinarele roșii pe stradă. Era totul pregătit. (…) Ei știau că urmează să se dea legea. Sunt oameni care au lucrat în servicii, în poliție, aveau toată tehnica pregătită', a adăugat acesta potrivit sursei citate.

De peste un deceniu, Dan Capatos este moderatorul emisiunii Xtra Night Show. Acesta împarte platoul de filmări și cu Cătălin Bordea, Silviu Andrei și Paula Chirila.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton