Ce a făcut Pepe cu verigheta, după divorțul de Raluca Pastramă: "Nu e așa simplu..."

 Dumba Gabriela
.

Chiar dacă fanii cuplului Pepe- Raluca Pastramă încă mai sperau la o împăcare, deși a fost pronunțat oficial divorțul, se pare că nu mai este nici o cale de întors. Iar decizia pe care a luat-o Pepe în legătură cu verigheta spune tot!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Este clar că viața merge înainte pentru Pepe, după divorțul de Raluca, iar artistul nu este dispus să privească înapoi și nici să mai rămână legat în vreun fel de mama fetelor lui. De aceea, a renunțat la verighetă imediat ce a fost pronunțat oficial divorțul de Raluca Pastramă.

imgimg

Pepe a pus punct și simbolic mariajului cu Raluca și și-a scos verigheta, iar fanii au observat imediat această schimbare, în timpul unui concert live pe care Pepe l-a susținut pe canalul său de YouTube.

Acte… Nu e așa simplu! (n.r. la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus!', a spus Pepe, pentru spynews.ro.

Citește și: Când s-a rupt relația dintre Pepe și Raluca Pastramă: „Nu mai dormim în același pat din octombrie'

Citește și: Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe? Ce scrie în documentul depus de artist în instanță: „Rezulta în mod vădit o infidelitate recunoscută'

Citește și: Pepe a fost acuzat și de Oana Zăvoranu că ar fi bătut-o: „M-a strâns de gât, mi-a dat două palme de mi-a sucit gâtul'

Ce spune Raluca Pastramă despre o nouă relație, după divorțul de Pepe

Deși s-a vehiculat că unul dintre motivele divorțului ar fi o relație extraconjugală pe care o avea Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe spune că nu ia în calcul o nouă relație, chiar dacă este o femeie liberă.

Am tot timpul din lume de acum să fiu lângă fetele mele. Nu mă mai pregătesc pentru nimic altceva decât pentru fericirea lor. Nu mai am nimic altceva decât pe ele două! Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea.

Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte', a declarat Raluca pentru Playtech.

Pepe și Raluca Pastramă, divorț cu scandal

Pepe a divorțat de Raluca după 8 ani de căsnicie. Cea care a decis să pună capăt căsniciei a fost Raluca, iar anunțul că totul s-a terminat între ei a fost făcut de Pepe.

‘Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca, a mărturisit Pepe pe canalul său de Youtube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton