Caz şocant în India: a născut gemene, la 74 de ani. Cum arată Mangayamma, cea mai bătrână mamă din lume

 Dumba Gabriela
.

Erramatti Mangayamma, o indiancă din oraşul Guntur, a rămas însărcinată în urma fertilizării in vitro şi a născut, joi, două fetiţe. Copiii au fost născuţi prin operaţie cezariană şi se simt bine, la fel şi mama lor, care a devenit, astfel, cea mai bătrână mamă din lume.

Adriana IliescuAdriana Iliescu

Originară din Nelapartipadu, Erramatti Mangayamma este căsătorită de 57 de ani, cu Yerramatti Raja Rao, iar aceştia sunt primii lor copii.

Pensionara a dezvăluit că și-a luat inima în dinți, fiind inspirată de o prietenă de-a ei, pe care medicii au ajutat-o să rămână însărcinată la 55 de ani. Erramatti nu mai are alți copii și a intrat la menopauză acum mai bine de 30 de ani. Specialiștii de la clinica de fertilitate din orașul Guntur au știut că, în cazul unei inseminări cu succes, ar fi scris istorie.

„Nu am cuvinte să descriu ce simt acum. Acești bebeluși m-au împlinit. Am așteptat șase decenii acest moment și iată că a venit. Acum, nimeni nu mai poate spune că sunt stearpă', a explicat femeia.

Indianca Omkari Panwar era anterior cunoscută ca fiind cea mai în vârstă femeie din lume care a născut gemeni. În 2008, la 70 de ani, aceasta a născut un băiat şi o fetiţă.

Totuşi, femeia nu a putut obţine înscrierea în Guinness Book of Records pentru că nu deţinea documente oficiale care să îi confirme vârsta.

Potrivit Guinness Book of Records, citată de Mediafax, cea mai în vârstă femeie din lume care a născut gemeni este Maria del Carmen Bousada Lara, din Spania, care, pe 29 decembrie 2006, a născut băieţi, la vârsta de 66 de ani şi 358 de zile, Christian și Pau.

În 2005, recordul fusese stabilit de românca Adriana Iliescu, un fost profesor universitar de literatură română și autoare de povești pentru copii, care a născut-o pe Eliza la vârsta de 66 de ani și 320 de zile.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton