Meghan Markle a plecat în America fără Prințul Harry și micuțul Archie

 Stamen Diana
.

După ce a refuzat invitația Reginei Elisabeta a II-a de a merge la reședința din Scoția, acolo unde merge în fiecare vacanță, Meghan Markle și-a făcut bagajele și a plecat în Americă fără Prințul Harry și fără micuțul Archie.

În această dimineață, Meghan Markle a luat avionul și călătorește în Statele Unite ale Americii, acolo unde va fi alături de buna ei prietenă, Serena Williams, la finala US Open, unde joacă împotriva Biancăi Andreescu. Ducesa de Sussex a fost surprinsă de Paparazzi în timp ce se urca în avion, iar aceasta nu era însoțită de Prințul Harry, dar nici micuțul Archie nu este cu ea.

Este prima dată când Meghan Markle pleacă și îl lasă acasă pe micuțul Archie. Decizia de a pleca peste Ocean a fost luată seara trecută, când Ducesa de Sussex a stat până la ora 1 noaptea să se uite la meciul Serenei Williams cu Elina Svitolina.

Regina Elisabeta a II-a este supărată pe Meghan Markle

Majestatea sa își întreabă întotdeauna familia dacă vrea să o însoțească la reședința Balmoral, din Scoția, acolo unde alege să-și petreacă două luni din vacanța de vară. Nimeni nu a îndrăznit să o refuze pe Suverană până acum, dar anul acesta Prințul Harry și Meghan Markle au refuzat invitația Reginei Elisabeta a II-a. Ducii de Sussex au un motiv întemeiat pentru care nu o însoțesc pe Suverană la Balmoral.

Motivul pentru care Meghan Markle și Prințul Harry nu merg în Scoția este că micuțul Archie, de doar patru luni, este prea mic pentru această deplasare. William și Kate Middleton vor merge la reședința Balmoral împreună cu cei trei copii.

‘Meghan și Harry nu au în plan să meargă în acest an la Balmoral, pentru că ei consideră că Archie este prea mic. Dacă vor intimintate, Balmoral e locul perfect pentru asta. Dar totul se învârte în jurul vânătorilor şi a pescuitului, iar asta probabil nu i-a plăcut lui Meghan. Nu a fost niciodată la Balmoral, iar Regina a fost dezamăgită că au refuzat-o’, a declarat o sursă pentru The Sun.

Regina Elisabeta a II-a a fost dezamăgită că a fost refuzată de Prințul Harry și Meghan Markle. Se pare că Ducesa de Sussex nu este încântată nici de activitățile care se desfășoară în această vacanță cu familia.

FOTO: Hepta

Meghan Markle și Prințul HarryMeghan Markle și Prințul Harry

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton