Câți bani trebuie să plătească Reghe pentru pensia alimentară a lui Bebeto. Când îl poate vedea pe fiul lui și al Anamariei Prodan

 Miniosu Alexandra
.

Câți bani trebuie să plătească Reghe pentru pensia alimentară? Mulți au fost curioși să afle asta, după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț în toamna lui 2021. Fostul antrenor de la Universitatea Craiova și Anamaria Prodan au ajuns la despărțire după mai bine de un deceniu de mariaj. Iată ce a decis acum instanța! Când îl poate vedea fostul fotbalist pe Laurențiu Jr.?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

S-a aflat câți bani trebuie să plătească Reghe pentru pensia alimentară a băiatului pe care-l are cu Anamaria Prodan. Decizia vine din partea instanței. Tot ea a hotărât, în urmă cu scurt timp, când îl poate vedea Laurențiu Reghecampf pe Laurențiu Jr., fiul lui și al impresarei.

reghe-pensie-1reghe-pensie-1

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 15 ani de căsnicie. Procesul de divorț dintre cele două vedete se află în plină derulare, după ce, anul trecut, în toamnă, fostul antrenor de la Universitatea Craiova a depus actele necesare în acest sens.

Citește și: Anamaria Prodan și-a șters tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf.Ce și-a desenat în locul lui

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire de gradul zero într-un restaurant din Capitală:”A plecat când m-a văzut”

Citește și: Valentin Uritescu a fost înmormântat.Regretatul actor, condus pe ultimul drum doar de rude și de câțiva apropiați

Citește și: Andreea Ibacka, replică neașteptată pentru Adela Popescu în direct, la TV, pe motiv că n-a fost invitată la botez:”Să dăm cărțile pe față…”

Câți bani trebuie să plătească Reghe pentru pensia alimentară a lui Bebeto

Momentan, la cererea lui Laurențiu Reghecampf, cel care a făcut o cerere de ordonanță președințială, instanța a hotărât când și cum îl poate vedea pe Laurențiu Reghecampf Jr., fiul lui și al Anamariei Prodan, dar și care e cuantumul pensiei alimentare.

Așadar, concret, Reghe, care e acum liber de contract și care a refuzat propunerea celor de la U Craiova 1948 de a prelua echipa, va avea dreptul de a-l lua la el acasă pe Laurențiu Jr. în două weekend-uri din lună, al doilea și al patrulea iar o lună pe an, respectiv luna iulie, va sta numai la el, spun sursele digisport.ro.

În prezent, Laurențiu Reghecampf deține o casă în Brănești, vilă în care locuiește alături de iubita lui Corina Caciuc și cu bebelușul lor, Liam. Reghe și partenera lui nu se pot însă căsători încă până ce antrenorul nu va divorța de impresară.

Aceeași sursă mai scrie că, în aceste dosare, Reghe e reprezentat de un reputat avocat, pe nume Adrian Căvescu, cunoscut din dosarele cu FCSB și CSA Steaua, în care a câștigat de curând recursurile la Înalta Curte de Casație și Justiție și a obținut rejudecarea dosarelor cu mărcile Steaua și palmaresul echipei istorice Steaua.

Când îl poate vedea pe fiul lui și al Anamariei Prodan

În ceea ce privește partea financiară, judecătorii au hotărât, potrivit legii, ca Laurențiu Reghecampf să-i achite lui Laurențiu Jr. o pensie lunară în valoare de o treime din veniturile sale, iar banii vor fi virați retroactiv de la data de la care s-a introdus această cerere de ordonanță președințială, adică din februarie anul acesta.

Însă, în prezent, Reghe este liber de contract. Astfel, pensia alimentară, conform legii, va fi în cuantuam de aproximativ 500 de lei, sumă raportată la salariu minim pe economie.

De ce toți băieții lui Laurențiu Reghecampf poartă nume care încep cu litera „L'

Laurențiu Reghecampf a fost prezent, recent, în emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’, unde a răspuns la cele mai picante întrebări legate de viața lui personală. Printre acestea, se numără și subiectul legat de numele celor trei băieți, care încep toate cu litera L.

„Nu are o semnificație. Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă Luca David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Junior Adrian, a fost dorința Anei să-i punem numele meu, iar pe Liam m-am gândit că dacă deja cei doi băieți au nume care încep cu L, hai să găsim un nume care să i se potrivească lui Liam în toată constelația asta', a spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul emisiunii precizate.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton