Câți bani face Jean de la Craiova din imobiliare: "Nu sunt la un nivel înalt, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Jean de la Craiova s-a lansat în imobiliare și chiar dacă nu se bate, deocamdată, în milioane cu Gigi Becali, banii nu sunt deloc puțini. Manelistul construiește case și îi merge foarte bine, chiar dacă este la început, însă fanii lui trebuie să stea liniștiți pentru că Jean de la Craiova nu renunță la muzică odată cu această nouă ocupație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Jean de la Craiova a considerat că este timpul să investească în ceva serios banii adunați din muzică și s-a apucat de construit case. A găsit un partener de nădejde și împreună se descurcă excelent, iar profitul nu întârzie să apară.

6037232560372325

„Nu sunt la un nivel înalt. Câte o căsuță, două… Fac case normale, parter plus etaj, și grădină să aibă omul să pună un grătărel, un foișor, să trăiască și el. Am avut pe cineva care m-a ajutat, dar eu m-am implicat în proporție de 80% și am învățat', a spus Jean de la Craiova, la Antena Stars.

Aflat la început, Jean nu se laudă cu câștiguri foarte mari de pe urma caselor construite pentru că el își dorește mult să construiască locuințe de calitate, cu materiale bune, așa încât cumpărătorii să fie mulțumiți.

Manelistul a dezvăluit câți bani câștigă la o casă, profitul lui. „Cam 10, 15 mii la o casă. Dacă câștigi 30, 40 de mii la o casă înseamnă că ai dat 'buleală', țeapă'', a spus Jean de la Craiova.

Citește și: Ce face și cu ce se ocupă Nicole din Lacrimi de iubire, la 15 ani de la filmări.Are două fetițe superbe

Citește și: Antonia a fost victima bullying-ului în America, în adolescență:„Și eu m-am confruntat cu…/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă actorul Costel Constantin, la 78 de ani!A muncit în Turcia toată vara

Jean de la Craiova joacă într-un film de Bollywood

Manelistul nu renunță la muzică și nici la proiectele din televiziune, zonă în care este pe mare val în ultima vreme. În prezent, el este implicat și în proiectul „Splash! Vedete la apă', la Antena 1. Începând cu 2022, cântărețul are evenimente tot anul și speră să nu mai fie cazul să compenseze cu alte job-uri.

„Nu știi cât ține asta, odată se va opri și nu mai poți să faci nimic. Eu îmi fac treaba mea cu muzica, pentru că din asta trăiesc, mai nou cu actoria un pic. Sunt jurat la Splash', a mărturisit acesta.

Recent, Jean de la Craiova a dezvăluit că va juca într-un film la Bollywood, iar în această iarnă plecă în India pentru filmări.

„Voi juca în două filme, unul românesc, filmat la noi, iar la iarnă voi pleca la Bollywood, unde voi filma o secvență într-un film indian. Filmul, ales de o familie celebră de la Bollywood, se numeşte «Dragoste în Europa», iar eu nu pot decât să fiu recunoscător pentru această colaborare', a spus el într-un interviu.

Jean de la Craiova, concurent la Splash! Vedete la apă, nu a avut un an ușor

Jean de la Craiova, care filmează acum pentru Splash! Vedete la apă, a dezvăluit că ultima perioadă nu a fost foarte ușoară, dar s-a adaptat cât a putut noilor condiții de viață, impuse de pandemie.

„Şi pentru mine, ca de altfel pentru noi toţi, ultimul an şi jumătate a fost unul foarte greu şi diferit de tot ce trăisem până acum. Cu ajutorul lui Dumnezeu însă, pot să spun că am încercat şi am şi reuşit cât de cât să mă adaptez.

Am stat mai mult pe acasă, dar asta nu a fost neapărat rău, chiar am descoperit lucruri noi, de care până acum, fiind mai mereu plecat în concerte, nu apucam să mă bucur.

Am grădinărit, am gătit mult, ceea ce nu se mai întâmplase de… nici nu mai ştiu de când. Una peste alta, a fost o perioadă grea, de care sperăm să scăpăm cât mai repede’, a mai declarat Jean de la Craiova, concurent Splash! Vedete la apă.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton