Elena Merișoreanu, internată în spital din cauza COVID-19! Cum se simte artista

 Cica Cristina
.

Elena Merișoreanu a fost internată în spital din cauza COVID-19! Artista era vaccinată cu schema completă și este internată la Institutul Matei Balș din Capitală. Cum se simte în aceste momente!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu trece prin momente grele! Artista a fost internată în spital, după ce a contractat virusul. Reamintim că artista fusese vaccinată cu scehma completă, iar în primăvara acestui an s-a confruntat cu probleme de sănătate, fiind operată de urgență. Cântăreața a avut probleme serioase cu fierea.

Elena-Merisoreanu-COVID-19-1Elena-Merisoreanu-COVID-19-1

Elena Merișoreanu, internată cu COVID-19

Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani, a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate și a spus cum se simte.

Ca simptome, artista s-a confruntat cu simptome precum pierderea gustului și a mirosului, amețeală, dureri de cap și tuse.

„Sunt așa și așa. Acum cred că vine să îmi pună perfuzia. Am fost internată aseară la «Matei Balș», mi-am făcut toate investigaţiile, bineînțeles că am ieşit pozitivă, deşi am făcut amândouă vaccinurile Pfizer, am făcut și antigripalul.

Sunt la salon. Am avut și o răceală, cred că toate s-au acumulat, m-am mai dus de colo-colo și nu poți să știi de unde îl iei. Sper să îmi ajute Dumnezeu să scap cu bine', a declarat Elena Merișoreanu pentru Antena 3.

Citește și: Câți bani ia Jador pentru o cântare. Elena Merișoreanu l-a dat de gol:„Ia și bacșiș gras'

Citește și: Cum a reacționat Elena Merișoreanu când a auzit că Mirabela Dauer are pensie de merit:”A fost și rămâne…”

Citește și: Viorica de la Clejani, internată cu COVID-19! Cum se simte:„Ne-am speriat'

Citește și: Câți bani face Jean de la Craiova din imobiliare:„Nu sunt la un nivel înalt, dar…'

Elena Merișoreanu: „Sunt foarte mulți internați'

Elena Merișoreanu a ținut să sublinieze că sunt foarte mai multe persoane internate. Și Viorica de la Clejani și fostul edil Sorin Oprescu sunt internați cu COVID-19, însă nu la ATI, cu pe salon.

S-au ocupat extraordinar de bine. Știți câtă lume este? Știți cum sunt aici toți? Sunt furnici. Cred că nu au timp nici să respire, săracii. Nici medicii, nici asistentele.

Sunt foarte mulţi internaţi, trebuie să luăm mai în serios această boală, pentru că am foarte mulţi colegi care zic că nu e nimic, dar uite că e', a transmis Elena Merișoreanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton