Câți bani face George Buhnici din IT. Ce mașini are fostul prezentator TV

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat câți bani face George Buhnici din IT. După declarațiile controversate ale antreprenorului, prin care a jignit femeile cu celulită și vergeturi, acesta continuă să fie în atenția tuturor. Mulți internauți au fost curioși să afle ce avere deține fostul prezentator de la PRO TV. Se pare că acesta nu o duce deloc rău la capitolul financiar, având mai multe mașini de lux în garaj.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, mulți au fost curioși să afle câți bani face George Buhnici din IT. Mai ales acum, când antreprenorul continuă să ocupe primele pagini ale tabloidelor. Fostul prezentator de la PRO TV a ajuns în centrul atenției, după ce a făcut mai multe declarații controversate prin care a jignit femeile care au celulită și vergeturi.

george-buhnici-11-1george-buhnici-11-1

Fanatik.ro a aflat cât câștigă George Buhnici din afacerea lui de bază. Se pare că, potrivit datelor, acesta a înregistrat o cifră de afaceri de peste 550.000 de lei. Cu toate acestea, situația nu e foarte roz în ceea ce privește capitolul profit. Conform sursei citate, profitul pe anul 2021 e în scădere.

Citește și: Lorena Buhnici, prima reacție după declarațiile făcute de George Buhnici despre femei:”Informația a fost scoasă din context…”

Citește și: Capatos, revoltat că Buhnici dă vina pe emisiunea lui în loc să-și ceară scuze:”N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe”

Citește și: Insula din Grecia unde Monica Tatoiu merge mereu în vacanță:„Plajele sunt imense, nu sunt paranghelii, cum se întâmplă în Thassos'

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea a ajuns la psiholog:„Aveam tot felul de coșmaruri, îmi făceam tot felul de scenarii'

Câți bani face George Buhnici din IT

La 41 de ani, George Buhnici câștigă bani din mai multe domenii. Una dintre principalele activități care-i aduce venituri e legată de administrarea de pagini web. De asemenea, pe lângă sumele pe care îi câștigă din domeniul IT, el are și un vlog cunoscut pe YouTube. În plus, face și o serie de reclame, de la gadgeturi până la mașini.

Conform sursei menționate anterior, Comedia Interactive SRL, firma pe care o deține George Buhnici și cu care face bani din mediul online, are o cifră de afaceri raportată la anul 2021 de 550.805 lei. Asta înseamnă aproximativ 111.000 euro.

Profitul pe 2021 a fost în scădere

De menționat e și faptul că cifra de afaceri raportată de George Buhnici anul trecut, în 2021, a fost mare față de cea din anul 2020 (437.000). Însă, la capitolul profit, afaceristul nu a stat însă foarte bine anul trecut.

Mai exact, George Buhnici a câștigat aproximativ 132.800 de lei. În euro, e vorba despre 26.000 de euro. Lunar, suma venea undeva la 2,166 euro, ceea ce înseamnă mai bine de 10.000 de lei. Suma e însă mai mică față de anul 2020, atunci când figura cu 208.000 lei.

Anul trecut, George Buhnici înregistra și datorii mari, în valoare de 506.000 de lei. De precizat e însă faptul că aceasta nu e singura sursă de venit a fostului prezentator de la PRO TV. Soțul Lorenei Buhnici e și gazda unui podcast pe YouTube, iar canalul său e urmărit de mulți internauți. Acum câțiva ani, el a prezentat emisiunea „I Like IT'.

Ce mașini are fosta vedetă de la PRO TV

De-a lungul timpului, în mediul online, George Buhnici s-a declarat un susținător al energiei verzi, mai precis a tot ce înseamnă tehnologia viitorului. Soțul Lorenei Buhnici deține o casă impresionantă, în satul Tămași, aflat la 20 de kiometri de Corbeanca. Acesta a reușit să stârnească multă invidie și prin mașinile lui.

În cazul în care ar fi însumate ca preț, mașinile pe care George Buhnici le are în garaj depășesc lejer suma de 200.000 de euro. În cadrul unui vlog de pe YouTube, acesta le-a arătat internauților, acum ceva timp, că deține Tesla 3 și modelul Y.

În plus, George Buhnici are și un Jaguar F-pace, complet electric, dar și un Nissan Leaf, tot electric, și un Ford.

Cu ce se ocupă fostul prezentator, după ce a plecat de la PRO TV

După ce a plecat de la PRO TV, post de televiziune în care a prezentat o emisiune dedicată tehnologiei mai bine de un deceniu, George Buhnici și-a concentrat atenția asupra site-urilor lui. Unul dintre ele e destinat bărbaților. Celălalt e destinat caselor și ideilor de construire a locuințelor, utilizând tehnica modernă.

Pe deasupra, George Buhnici realizează și diferite interviuri cu personalități celebre, pe canalul său de YouTube. Printre cei mai recenți invitați ai săi s-a aflat și Mircea Geoană, șeful-adjunct de la NATO.

Sursă foto: Fanatik, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton