Pantofii înalţi stiletto - Cum să îi porți?

 advertising.ringier
.

Simbol al feminităţii, tocul înalt este nelipsit din ţinutele doamnelor care doresc să scoată în evidenţă frumuseţea,  eleganţa şi feminitatea. Pantofii cu toc vor cadra perfect oricărei abordări, fiind aleşi atât în  ţinutele  elegante şi  formale, cât şi în cele effortless sau casual. Astfel, pantofii cu tot s-a bucurat dintotdeauna de apreciere din partea doamnelor şi domnișoarelor, marii creatori de modă şi designeri vestimentari acordându-le multă atenţie. Este bine ştiut faptul că o ţinută poate fi compromisă dacă nu este purtată cu perechea de încălţăminte potrivită, pantoful cu toc reprezentând nota finală care dă valoare unui outfit feminin.

Tocul înalt şi subţire în moda feminină

Pantofii cu toc înalt şi subţire, bine-cunoscutul toc cui,  poartă denumirea de pantofi stiletto. Astfel, când spui pantofi stiletto, te referi, de fapt, la forma tocului. Denumirea provine din italiană, cuvântul stiletto însemnând stilet, un tip de cuţit a cărui formă seamănă cu tocul  pantofilor cărora li s-a transferat această denumire. Pantofii cu toc asemenea unui cuţit ascuţit, au devenit preferaţii doamnelor, putând fi adoptaţi în orice tip de ţinută şi fiind combinaţi cu cele mai variate şi îndrăzneţe texturi şi croieli. 

Poţi purta pantofi stiletto atunci când mergi la birou, când ieşi să serveşti masa în oraş, când pleci în club şi, evident, atunci când participi la evenimente formale sau elegante. Fii îndrăzneaţă şi poartă-ţi perechea preferată de pantofi, în combinaţii originale şi în cadre surprinzătoare. Pantofii stiletto sunt recomandaţi oricărui tip de siluetă. Chiar dacă nu deţii măsurători atletice, acest tip de pantof va da un plus de frumuseţe şi feminitate formelor tale, punctând discret părţile care te avantajează.

Pantofii cu toc, în ţinutele feminine

Picioarele tale vor fi mult mai frumoase şi îţi vor spori feminitatea, dacă alegi să porţi atât de apreciaţii pantofi stiletto. Crează-ţi outfit-uri unice şi personalizate, combinând cu îndrăzneală stilurile, piesele vestimentare şi accesoriile. Cea mai potrivită ţinută pentru o pereche de pantofi stiletto, este cea elegantă. O rochie de seară elegant accesorizată, se va potrivi cel mai bine cu o pereche de pantofi stiletto nude, indiferent care ar fi cromatica vestimentaţiei. Tot într-o abordare de seară, aceşti pantofi vor cadra foarte bine lângă  salopete din mătase sau din catifea.  De asemenea, pantofii stiletto îşi găsesc locul în abordarea office, putând fi purtaţi cu un costum format din pantaloni şi sacou din stofă, sau cu o fustă dreaptă midi, purtată cu o cămaşă într-un ton neutru. 

Extrem de feminini, pantofii stiletto sunt alegerea perfectă atunci când porţi rochii de zi elegante, potrivite meselor servite în restaurant sau întâlnirilor romantice.  Însă pantofii stiletto inspiră curaj, astfel că îi vei purta cu succes alături de o pereche de blugi skinny şi o bluză asimetrică, sau cu o pereche de pantaloni cargo şi un top provocator. Îţi vei crea astfel ţinute urban casual extrem de interesante, gata să te însoţească într-o seară în club sau atunci când participi la un eveniment monden în aer liber. 

Pantofii stiletto parcurg astfel alături de tine toate abordările stilistice, ajutându-te să conferi look-ului tău un aer feminin, sigur şi foarte provocator. Stilul effortless îţi va permite să jonglezi cu creativitate şi imaginaţia, aducând la un loc în aceeaşi ţinută, piese extreme, precum un cojocel accesorizat cu blăniţă, o pereche de pantaloni trei sferturi din stofă şi pantofii stiletto preferaţi.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton