Câți bani ar fi câștigat Marian Drăgulescu la Survivor și ce va face cu ei: "Tot ce pot spune este că..."

 Dumba Gabriela
.

Câți bani ar fi câștigat Marian Drăgulescu la Survivor și ce va face cu ei. Marian Drăgulescu a fost eliminat de la Survivor România, după 15 săptămâni petrecute în Republica Dominicană, și ar fi câștigat mulți bani pentru eforturile depuse în emisiunea de la Pro TV. Acum, la trei săptămâni de la eliminare, Marian Drăgulescu dezvăluie cum cheltuie banii câștigați la Survivor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Câți bani ar fi câștigat Marian Drăgulescu la Survivor și ce va face cu ei. După eliminarea lui Marian Drăgulescu de la Survivor, mulți dintre fanii emisiunii au fost curioși câți bani a câștigat fostul gimnast pentru participarea la Survivor România. Răspunsul nu a întârziat să apară și se pare că este vorba de o sumă fabuloasă!

342342

Câți bani ar fi câștigat Marian Drăgulescu la Survivor și ce va face cu ei

Pentru săptămânile petrecute la Survivor România, Marian Drăgulescu a primit în jur de 40.000, o sumă deloc mică pentru timpul petrecut în Republica Dominicană, potrivit fanatik.ro.

Marian Drăgulescu afirmă că nu s-a decis încă ce va face cu banii câștigați la Survivor.

„Tot ce vă pot spune este că-i voi investi. Nu m-am decis dacă îmi voi cumpăra o casă, o mașină sau vreun alt lucru de valoare!', a mai spus el.

O anumită decizie a luat totuși Marian Drăgulescu:

„Nu cred că voi mai accepta pe viitor asemenea provocări. Nu mai vreau să fiu plecat atât de mult timp de acasă!'.

Citește și: Cum le-a spus Laura Cosoi fetițelor ei că e însărcinată a treia oară! Cum au reacționat Rita și Vera:„Asta a fost remarca’/ EXCLUSIV

Citește și: Raluca Bădulescu va rămâne cu casa, după divorțul de soțul ei.Imagini cu locuința vedetei

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, prima apariție în calitate de cuplu, la un eveniment.S-au sărutat pătimaș în văzul tuturor, la petrecerea VIVA!

Nu banii sunt bucuria cea mai mare a lui Drăgulescu după Survivor, ci…

Cvadruplu campion mondial la sărituri, Marian Drăgulescu spune că cel mai mare succes înregistrat la Survivor este legat de faptul că a reușit să revină acasă fără a fi suferit vreo accidentare gravă:

„M-am rugat permanent pentru asta, să nu am parte de așa ceva, fiindcă știam că nu e deloc simplu. Din fericire, acest scop a fost atins!'.

Cum se simte Marian Drăgulescu după revenirea de la Survivor

Marian Drăgulescu, care deține și gradul de locotenent-colonel în armată, a adăugat că plecarea sa în Republica Dominicană s-a făcut cu respectarea tuturor normele aflate în vigoare, dar a evitat să dea amănunte.

„Încă mai resimt efectele fusului orar. Și încă mai am probleme cu alimentația, dar sper să treacă cât mai repede posibil. Nu vă ascund că atunci când am fost eliminat am fost destul de egoist să-mi doresc să ajung cât mai repede acasă.

Îmi spuneam că ar trebui să fiu lăsat să mă întorc cât mai repede, dar am înțeles în cele din urmă că există niște reguli pe care trebuia să le respect!', a adăugat cel ce a participat la 'Survivor' timp de patru luni, între februarie și mai„, a mai declarat Marian Drăgulescu pentru impact.ro.

Ce planuri are Marian Drăgulescu după Survivor

Marian Drăgulescu, care a a câştigat în cariera sa 31 de medalii olimpice, mondiale şi europene, a participat până la mijlocul toamnei trecute în diverse competiții sportive, la cel mai înalt nivel, ultima fiind Campionatul Mondial din Kitakyushu, Japonia, din octombrie 2021.

„Abia aștept să revin în sală, să mă întâlnesc cu colegii și cu copiii. Zilele acestea am înțeles că mi se va repartiza grupa cu care voi lucra. Nu am absolut nicio preferință. Unde va fi nevoie de mine, acolo voi fi prezent!', a mai precizat el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton