Câți bani câștigă Constantin Enceanu din afacerea deschisă la Filiași. A făcut un profit uriaș: „Cazarea pentru o noapte este...”

 Ifrim Georgiana
.

Câți bani câștigă Constantin Enceanu din afacerea deschisă la Filiași. Artistul s-a hotărât să intre în lumea afacerilor și a investit nu mai puțin de 50.000 de euro într-un local unde se organizează nunți și botezuri. Acum, artistul a vorbit despre modul în care gestionează această afacere și despre prețurile care se practică în restaurantul său.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 59 de ani, Constantin Enceanu este un interpret de muzică populară de succes și a demonstrat că are și abilități antreprenoriale desăvârșite. Restaurantul Zanzibar, aflat în Filiași, a fost deschis în urmă cu trei ani și i-a adus cântărețului un profit impresionant. Localul este dotat cu piscină, cu un spațiu de joacă pentru copii și cu spații de cazare. Artistul a mărturisit că restaurantul poate fi folosit atât pentru „a petrece timpul liber', cât și pentru organizarea evenimentelor.

enceanu-2enceanu-2

Câți bani câștigă Constantin Enceanu din afacerea deschisă la Filiași. Se pare că restaurantul din Filiași îi aduce artistului un profit de 10 ori mai mare decât cel de pe urma activității sale muzicale.

Citește și: În ce afacere a investit Constantin Enceanu 50.000 de euro:”Am gândit acest…”

Citește și: Cât costă un meniu la restaurantul lui Constantin Enceanu:„S-au scumpit toate, ne obligă situația'

Citește și: Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 10.Ce schimbări au loc în emisiune

Citește și: Tamara Buciuceanu ar fi împlinit azi 93 de ani. Ștefan Bănică:„Mi-e dor'

Câți bani câștigă Constantin Enceanu din afacerea deschisă la Filiași

Potrivit raportărilor făcute la ANAF, în anul fiscal 2021, Constantin Enceanu a înregistrat o cifră de afaceri de doar 77.000 de lei, provenită din activitatea muzicală a artistului. În ceea ce privește afacerea din Filiași, lucrurile stau cu mult mai bine.

În același an, restaurantul artistului a înregistrat un profit de 50.000 de lei (circa 10.000 de euro).

„Este un loc destinat pentru a petrece timpul liber, dar și pentru organizarea unor evenimente. Este deschis până la 12 noaptea în timpul săptămânii, iar în weekend până la 2 noaptea. Se poate servi și meniul zilei în restaurant, care ajunge acum la 22 de lei. Cazarea pentru o noapte este 300 de lei', a declarat Constantin Enceanu potrivit fanatik.ro.

„Aveam și câte trei nunți pe seară'

Constantin Enceanu a vorbit și despre activitatea sa pe plan muzical, înainte de pandemie. Deși cânta la mai multe nunți în aceeași noapte, artistul susține că și satisfacțiile erau pe măsură.

„Se muncea foarte mult, dar se câștiga bine. Aveam, în weekend, mai multe nunți în aceeași noapte. Aveam și câte trei nunți pe seară, s-a întâmplat într-o sâmbătă să cânt opt ore la patru nunți, în 4 județe: la Strehaia, în Mehedinți, în Gorj, în Dolj, iar dimineața la 6.00 cântam în Olt. Dar merita', a declarat cântărețul potrivit sursei citate.

„Eu dorm cu fiscul în pat'

Artistul a susținut că, ani la rând, a plătit impozite mai mari decât era nevoie.

„Când aud că zic unii că noi nu am plătit impozite… Păi, tată, eu dorm cu fiscul în pat, nevasta mea e la fisc. Înțelegi? Eu dorm cu fiscul în pat (…) Păi în 2012, eu și cu Petre eram plătitori de TVA pe persoane fizice!

Până la urmă, ne-au învățat unii să ne facem un SRL, până atunci noi plăteam ca proștii. A venit control de la centru aici, la noi, în Dolj, să ne verifice pe mine și pe Mîțu. Le-a și zis unul că noi suntem plătitori de TVA, când au auzit aia, ne-au lăsat în pace, își făceau cruce', povestea Constantin Enceanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton