Câți bani a cheltuit miliardarul Peter Thiel la un restaurant din Brașov: „Nu au optat pentru nimic deosebit”

 Ifrim Georgiana
.

Câți bani a cheltuit miliardarul Peter Thiel la un restaurant din Brașov. În acest weekend, castelul Bran a găzduit o super petrecere de Halloween, la care au participat unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii. Duminică, fondatorul PayPal, Peter Thiel, a fost surprins la un restaurant din centrul Brașovului, alături de alte câteva vedete. Iată ce preferințe culinare au avut miliardarii și cât a costat mâncarea comandată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Duminică seară, a avut loc evenimentul privat organizat de Elon Musk, unde au fost prezenți oameni cu averi de peste un trilion de dolari. La petrecerea de Halloween, au fost invitați actriţa Angelina Jolie, cofondatorul Google, Larry Page, fondatorul PayPal, Peter Thiel, fondatorul Google, Sergey Brin, şi alţi magnaţi prieteni cu miliardarul. O parte dintre aceștia, au fost surprinși pe străzile Brașolului, acolo unde au luat și prânzul.

peter-1peter-1

Câți bani a cheltuit miliardarul Peter Thiel la un restaurant din Brașov. Proprietarul restaurantului a susținut că nu a existat nicio cerință specială în privința mâncării, însă au existat câteva restricții alimentare.

Citește și: Elon Musk și Natasha Bassett s-au despărțit.Care a fost motivul separării

Citește și: Fiul lui Elon Musk vrea să devină femeie.De ce a luat această decizie și ce nume va avea

Citește și: Larisa Udilă a fost înșelată de soțul ei. Cum a descoperit infidelitatea:”L-am prins. Ce era acolo…”

Citește și: Nosfe face parte din echipa lui Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite'.Regretatul artist apare în următoarea ediție a emisiunii

Câți bani a cheltuit miliardarul Peter Thiel la un restaurant din Brașov

Duminică, în jurul orei prânzului, Thiel și Danzeisen, alături de alte vedete, au fost văzuți la restaurantul „Prato', din centrul municipiului Brașov. Se pară că localul ar fi fost închiriat până la ora 16.00 pentru invitații de seamă ai lui Elon Musk.

Proprietarul restaurantului a susținut că printre clienții săi s-au numărat vedete celebre, având în vedere că restaurantul are o istorie de peste 15 ani. Acesta a susținut că meniul a fost între 75 și 100 de euro de persoană, fiind vorba despre un simplu „brunch'.

„Și de televiziune, și actori, i-am avut pe Kevin Costner, Armand Assante, Colin Farell. Deci nu am fost surprinși de o asemenea prezență. Ceea ce le-am servit astăzi, se găsește în fiecare zi în meniul nostru', a spus Iordache, fără să precizeze exact ce au mâncat oaspeții. Nu au optat pentru nimic deosebit, în afara unor restricții alimentare în cazul unor persoane, cum ar fi alergiile, spre exemplu), nu au fost alte solicitări. Lumea a fost mulțumită și sperăm să mai vină', a spus proprietarul localului, potrivit adevărul.ro.

„Au avut doar o singură solicitare'

Mai mult, proprietarul restaurantului a susținut că meniul a fost agreat cu organizatorii în urmă cu trei săptămâni. Se pare că o parte dintre invitații la petrecerea lui Elon Musk și-au dorit ca meniul să cuprindă și preparate vegetariene.

 „Le-am prezentat un meniu, care a fost agreat de către organizatori, nu s-a vrut nimic special, în afară de ceea ce avem noi în meniu, a fost doar un brunch. Au avut doar o singură solicitare, pe partea de detox să aibă să aibă chestii vegetariene, fresh-uri, sucuri naturale, pe bază de plante, pe bază de legume, nimic altceva', a mai spus proprietarul restaurantului.

Miliardarii lumii au petrecut la Castelul Bran

După cina de duminică seară, miliardarii și vedetele lumii s-au îndreptat către Castelul Bran, acolo unde au avut parte de o peterecere pe cinste. Castelul le-a fost pus la dispoziție toată noaptea de duminică spre luni.

Petrecerea propriu-zisă a început la miezul nopții, atunci când invitații au fost surprinși îmbrăcați în costume de Halloween. Printre cei care au luat parte la eveniment, a căror prezență a fost confirmată, s-au numărat Peter Thiel, cofondatorul PayPal, și partenerul lui de viață, miliardarul Matt Danzeisen.

Se pare că în camerele castelului au fost pregătite lounge-uri și diferite baruri tematice. De organizarea evenimentului s-ar fi ocupat un regizor special, astfel încât invitații să aibă parte de o experiență cu totul inedită.

Sursa foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton