Cătălina Ponor și soțul ei, Bogdan Jianu, au botezat o fetiță! Imagini emoționante de la eveniment

 Dumba Gabriela
.

Cătălina Ponor și soțul ei, Bogdan Jianu, au botezat o fetiță! Cei doi s-au bucurat enorm când li s-a propus să fie nași de botez, mai ales că este vorba despre fetița bunei sale prietene, Alisa Coman, care a fost reporter la Antena 1. Fina Cătălinei Ponor a explicat de ce a vrut ca sportiva să fie nașa fiicei sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La nici o lună de când a fost mireasă, Cătălina Ponor a fost, în weekend-ul care a trecut, și nașă de botez. Fosta campioană olimpică la gimnastică și soțul ei au devenit părinții spirituali ai Anastasiei, fetița uneia dintre cele mai bune prietene ale Cătălinei, Alisa Coman.

973d1e14-2bc8-4e52-883a-ecb468189cf2973d1e14-2bc8-4e52-883a-ecb468189cf2

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au botezat o fetiță

Cătălina Ponor a acceptat invitația prietenei sale, Alisa Coman, fost reporter de la Antena 1, să fie părintele spiritual al fetiței sale.

„Cătălina Ponor și Bogdan Jianu mi-au devenit familie acum mai bine de 4 ani. Ne-am fost alături la fiecare eveniment din viața noastră, ne-am susținut reciproc indiferent de decizii și ne-am bucurat sincer unii pentru ceilalți.

Au fost fericiți când l-am cunoscut pe al meu soț Iulian Coman și ne-am unit destinele pentru totdeauna, iar azi au devenit părinți spirituali pentru fiica noastră Anastasia – Maria. Vă mulțumim că ne sunteți alături. Vă iubim infinit!', au scris finii Cătălinei Ponor pe Facebook.

Citește și: Drama neștiută a campioanei Cătălina Ponor.A avut o decepție sentimentală și abia acum s-a vindecat definitiv

Citește și: Cum arată noua casă în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea. Primele imagini:’Simt nevoia să mă laud’

Citește și: Anamaria Prodan susține că este șantajată de Laurențiu Reghecampf:'Să ai dosarul medical al cuiva și să…'

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit în iunie 2022

Ziua de 18 iunie a fost una extrem de specială pentru Cătălina Ponor și Bogdan Jianu. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit civil, după ce în 2020 s-au logodit.

Cei doi aveau în plan să se căsătorească cât mai repede, dar din cauza pandemiei de COVID-19 nu au reușit să își unească destinele. Ei bine, uite că momentul mult așteptat, iar sâmbătă, 18 iunie, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au depus actele de căsătorie și au spus cel mai sincer DA din viața lor.

Cununia civilă a avut la Constanța, acolo unde locuiesc deja cei doi. Le-au fost alături prieteni, apropiați, dar și colegi de platou. Și pentru că a fost cu adevărat o ocazia specială, mirii au strălucit la propriu. Fosta gimnastă a optat pentru o rochie albă, cu un decolteu generos și mâneci lungi, iar Bogdan a ales o pereche de jeanși, o camașă, o vestă și o cravată de culoare neagră.

Cum a fost cerută în căsătorie Cătălina Ponor

După ce regizorul a pus capăt căsniciei cu Julia Chelaru, cei doi au decis să formeze un cuplu. În urmă cu doi ani, Bogdan și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe Cătălina. La acea vreme, fosta sportivă a mărturisit că a avut cea mai mare surpriză din viața ei. 

Azi am avut cea mai mare surpriză din viața mea! I-am zis „Da” bărbatului cu care vreau să-mi petrec tot restul vieții. Te iubesc, Bogdan‘, a scris Cătălina, mesajul fiind însoțit și de o imagine cu inelul de logodnă.

Deși Bogdan Jianu este cu 18 ani mai în vârstă decât Cătălina Ponor, se pare că acest lucru nu a cântărit deloc în relație.

Nu mă ascund, e ceva frumos, suntem într-o relație. S-a dezvoltat o apropiere sinceră, ne simțim bine unul cu celălalt. Pășim cu grijă, poate temători, să nu stricăm ceva. Avem o prietenie veche, din 2006. Sigur că ne dorim mai mult dar nu forțăm lucrurile. Nu ne ferim să ne asumăm relația, doar că nu considerăm ca orice formă de expunere ne face bine‘, spunea Bogdan Jianu în urmă cu ceva timp, când abia se aflase că formează un cuplu cu Cătălina Ponor.

Regizorul a povestit, de asemenea, cum s-a apropiat de campioana olimpică.

Cătălina a fost la multe evenimente Lupii Albi (nr. proiectul lui specializat în spectacole cu tematică istorică) . Ne-am apropiat și pentru că ne plac animalele, câinii. Dacă ar putea, i-ar strânge pe toți ce suferă. Mă bucur că iubește echitația, vine la baza noastră să călărească, se perfecționează în colectiv, amândoi iubim caii‘, a declarat pentru Libertatea Bogdan Jianu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton