Catalin Morosanu îi ia apărarea Elenei Marin de la Survivor: "Cum să se prefacă cineva că îi curge sânge din nas?"

 Mirea Roxana
.

Cătălin Moroșanu a fost invitat în podcast-ul lui Jador și a vorbit și despre momentul în care, în timpul consiliului de eliminare de la Survivor, Elena Marin a cerut să fie chemat medicul pentru că îi curgea sânge din nas. O parte din membrii echipei Faimoșilor au spus că Elena Marin s-a prefăcut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În timpul consiliului de eliminare de la Survivor România, Elena Marin a cerut să fie chemat medicul pentru că îi curgea sânge din nas. Doctorul a consultat-o pe Faimoasă și a spus că într-adevăr avea sânge în nas și a cerut să o poată scoate afară din consiliu. Însă, Sebastian Chitoșcă și Zanni au spus că Elena Marin doar se victimizează și că și-a provocat singură sângerarea.

e1-4e1-4

Fanii emisiunii s-au împărțit în două tabere: cei care cred că Elena Marin s-a simțit rău și cei care îi dau dreptate lui Zanni. Unul dintre cei care îi iau apărarea Elenei Marin este și Cătălin Moroșanu, care și-a spus părerea despre acest moment în podcast-ul lui Jador.

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Raluca Dumitru după Survivor:”Nu îmi place să cerșesc milă”

Citește și: Elena Marin și Raluca Dumitru s-au certat din nou, la Survivor:”E grav când nu ai minte la 33 de ani”

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire:„În acest moment s-a spus ultimul cuvânt'/ EXCLUSIV

Citește și: Liviu Guță, alături de fosta soție de ziua lui. Când divorțează de Roxana:„Vin de la notar'

Cătălin Moroșanu îi ia apărarea Elenei Marin de la Survivor

Cătălin Moroșanu s-a înțeles foarte bine cu Elena Marin la Survivor România și i-a luat acesteia apărarea de foarte multe ori. Recent, fostul Faimos a fost invitatul lui Jador în podcast-ul lui de pe YouTube și a comentat și momentul în care Elena Marin a spus că îi curge sânge din nas. Cătălin Moroșanu îi ia apărarea Elenei Marin și spune că aceasta nu avea cum să se prefacă.

Știu faza asta. Îți dai seama la ce nivel au ajuns? Să creadă că s-a scobit în nas, să îi curgă sânge și să se prefacă. Vezi ce face concursul ăsta din tine? Cum să se prefacă cineva că îi curge sânge din nas?!', a spus Cătălin Moroșanu despre episodul în care Elena Marin a fost acuzată că a jucat teatru atunci când a zis că îi curge sânge din nas.

Simona Hapciu regretă că a fost de partea Elenei Marin

Simona Hapciu, pe de altă parte, face parte din tabăra celor care sunt de acord cu Zanni. Aceasta crede că Elenei Marin nu i s-a făcut rău absolut deloc și le-a cerut iertarere tuturor foștilor ei colegi de la Survivor pentru că i-a luat apărarea Elenei în fața lor.

„M-am uitat de vreo opt ori la clipul cu Elena, încercând să văd pe toate părțile acel sânge care se plângea că-i curge din nas și dacă mai aveam vreo urmă de empatie față de persoana ei, mi-a dispărut în seara aceasta.

Faptul că am susținut și încurajat o persoană atât de falsă, când totul la mine este despre corectitudine și sinceritate, e cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la Dumnezeu, ca să îmi arate cât de mult greșesc câteodată.

Și vreau să îmi cer iertare tuturor cu care m-am certat în competiția Survivor pentru Elena. Am greșit…', a scris Simona Hapciuc, la InstaStory.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton