Albert Oprea, afectat de dorul de casă, la Survivor. "Mi-e din ce în ce mai greu"

 Oana Pantazi
.

Albert Oprea, aflat încă de la început în competiția Survivor, începe să se resimtă. Deși este unul dintre cei mai puternici concurenți, lipsa familiei, a prietenilor și a lucrurilor familiare îl afectează pe Războinic. Iată de cine a mărturisit că îi este cel mai dor și cum face față presiunii psihice!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Competiția devine tot mai acerbă în Republica Dominicană, iar Albert Oprea, deși este unul dintre cei mai puternici concurenți din tabăra Războinicilor, a început să dea semne de oboseală fizică și psihică. Mai mult, concurentul este copleșit de dorul de casă, de cei dragi, cărora le simte lipsa mai mult, în contextul recentelor evenimente.

185152353_154347593315190_8675600105534837649_n185152353_154347593315190_8675600105534837649_n

Lui Albert Oprea îi este dor de familie și de prieteni la Survivor

Deși scopul lui este să câștige competiția din Republica Dominicană, pentru Albert Oprea devine tot mai dificil, pe zi ce trece, să facă față probelor. Mai mult decât accidentarea proaspăt suferită pe concurent îl afectează dorul de cei apropiați lui… Desigur, faptul că accidentarea la picior l-a scos din circulație o vreme, medicul nepermițându-i să intre pe traseu, a contribuit la starea psihică proastă a Războinicului.

Drept urmare, înainte de ultimul joc al săptămânii, concurentul a mărturisit că le simte enorm lipsa celor de acasă și că își dorește enorm măcar să le audă vocile.

„Mi-e tare dor și de prieteni, de familie, de apropiați, de rude sunt efectiv ca într-o bulă. Parcă m-am născut aici, mi-e din ce în ce mai greu, parcă ușor, ușor de când nu am mai avut jocuri de comunicare sau dacă le-am avut au fost foarte rare, parcă uit cumva de ce se întâmplă în afara Survivor, parcă m-am obișnuit prea tare aici (…). Simt nevoia rău de tot să vorbesc cu cineva de acasă, mă simt așa încărcat, mă simt plin, simt nevoia să mai aud pe cineva. Cel mai dor îmi este de tatăl meu, de mama mea, de bunica mea, de verișoara mea, de verișorul meu, de prietenii apropiați. Îmi e dor să îi aud. Îmi e dor de toată lumea, dar în principal de familie, mi-e foarte dor', a dezvăluit Albert Oprea la Survivor.

Citește și: Cine este Albert Oprea de la Survivor. Are afaceri de succes

Citește și: Survivor 4 iunie. Albert se accidentează grav: „Am călcat strâmb rău de tot”

Citește și: Care este strategia lui Albert Oprea, la Survivor. Sindy: „L-am rugat să fie atent'

Citește și: Maria Chițu a plâns la Survivor, după ce a fost trădată de Albert: „Nu s-ar fi ajuns aici dacă…'

Citește și: Fulgy, reclamat la Poliție chiar de Ioniță de la Clejani. A fost internat la Spitalul de Psihiatrie

Citește și: Larisa Iordache a luat medalie de aur, la bârnă, la Cupa Mondială de la Cairo

Războinicul, scos din joc o vreme de accidentarea la picior

La finele săptămânii trecute, Albert Oprea a avut parte de un ghinion teribil la Survivor. Războinicul a călcat strâmb și a fost obligat de medic să ia o pauză de câteva zile. În goana după puncte, concurenții dau totul pe traseu în competiția din Republica Dominicană pentru a ajunge înaintea adversarilor la final și, din nefericire, graba l-a costat scump pe Albert Oprea la Survivor… Războinicul a avut parte de o accidentare destul de gravă pe traseu, accidentare care l-a incapacitat pentru câteva zile.

Mă doare rău. Am călcat strâmb rău de tot!”, a mărturisit Albert, vizibil îndurerat, în momentul accidentării.

Înainte de accidentare, Albert primise cele mai multe voturi din partea publicului, fiind favoritul echipei Războinicilor. concurentul mărturisea atunci că, în pofida greutăților întâmpinate în concurs, susținerea telespectatorilor îl ajută să meargă mai departe.

„Vreau să încep prin a mulțumi oamenilor, care nu mă lasă, deși recunosc că sunt într-o perioadă în care sunt cam obosit. Nu mă gândesc prea mult acasă neapărat sau la foame, sunt doar obosit. Sunt cinci luni petrecute aici și le mulțumesc că încă cred în mine și în visul meu. Vreau să mă duc puțin la ce a spus Zanni.

Acum am conștientizat și eu că de fiecare data când spuneți favoritul publicului chiar îmi bate inima, e sentimental acela. Mulțumesc din inimă tuturor. Visul meu e de a ajunge în finală și promit să fac toată lumea care mă votează fericiți.  Mergem mai departe împreună',  spunea Albert Oprea, la Survivor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton