Cătălin Moroșanu rupe tăcerea după eliminarea de la Survivor: "Răutatea m-a tras în jos, psihic!"

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Moroșanu a rupt tăcerea după eliminarea de la Survivor și a povestit fanilor emisiunii de la Kanal D și ce nu s-a văzut la TV. Moro a dezvăluit care au fost motivele care l-au tras în jos și care au dus, într-un final, la eliminarea sa din competiție. Moroșanu susține că mai mult l-a afectat răutatea colegilor săi de la Survivor decât probele grele din concurs.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor într-un Consiliu de urgență, după Jocul pentru recompensă. Luptătorul a suferit o accidentare pe unul dintre traseele din Republica Dominicană și a ajuns la spital. Din păcate, în urma investigațiilor făcute, medicii au ajuns la concluzia că el nu va mai putea concura la Survivor.

1608452153236-11608452153236-1

Prezent în emisiunea Ștafeta mixtă de la Kanal D, Cătălin Moroșanu a mărturisit că cel mai greu i-a fost să treacă peste răutățile din echipă. Luptătorul spune că certurile și „bisericuțele” formate în cadrul echipei Faimoșilor și-au pus amprenta asupra psihicului său. 

„Au fost două momente importante. Primul moment important a fost când s-a certat Jador cu Culiță Sterp și s-a rupt prietenia dintre cei doi. Apoi a venit Sebi, care la rândul lui s-a împrietenit cu Culiță și a făcut un grup, iar grupul ăla nu mai asculta de mine, asculta de Culiță.

Toată povestea asta la un moment dat m-a tras în jos. Nu am mai putut să mai controlez situația. Voiam să mă duc pe traseu să susțin pe cineva și nu puteam să o mai fac.

Citeste si: Soția lui Cătălin Moroșanu, primele declarații după ce Faimosul s-a accidentat: „Să vină acasă întreg…

Citeste si: Cătălin Moroșanu de la Survivor, mesaj emoționant pentru soția lui, la împlinirea a 19 ani de căsnicie: „Îmi pare rău că nu putem…'

Citește și: Totul despre fiica lui Cătălin Moroșanu, Natalis: „Regret că nu am stat mai mult alături de ea”

E ca și cum ai un elev care se uită la tine urât și trebuie să îi dai toată energia ca să îi spui cum e bine. Nu mai simțeam chestia asta. Era și o luptă să depășesc toate astea, era o luptă și pe traseu. Concursul ăsta are mai multe laturi, are și latura care nu se vede de acasă. 

Cu foamea te mai descuri, dar răutatea m-a tras în jos psihic, am îmbătrânit doi ani acolo. Am si zis la Consiliu că pe 16 februarie era ziua fetiței mele și înloc să mă gândesc la asta eu mă gândeam la ce zicea ăla despre mine sau ce făceau în camp și săpam cu mâna goală în wc ca să îmi ocup mintea. A doua zi dimineață, cu rușine, mi-am amintit de ziua fetiței mele. Asta face Survivor, te face să uiți de lumea reală', a povestit Cătălin Moroșanu.

Rapidistul Ștefan Ciuculescu îi ia locul lui Moroșanu la Survivor

Ștefan Ciuculescu a acceptat provocarea Survivor România și este pregătit să înfrunte cele mai grele condiții din Dominicană. În vârstă de 27 de ani, tânărul este cunoscut în lumea fotbalului din România. Ștefan Ciuculescu a fost pasionat de sport din copilărie și s-a dedicat sportului rege de la șapte ani, potrivit wowbiz.ro.

De-a lungul carierei, s-a făcut remarcat ca portar al echipei Steaua București, unde a făcut parte din echipa de juniori. El a jucat la mai multe cluburi din țară, și, până să plece la Survivor România, a fost portarul echipei Rapid București.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton