Smiley a dezvăluit la Românii au Talent ce meserie are tatăl său: "Și-a riscat viața tot timpul"

 Cica Cristina
.

Detalii neștiute despre familia lui Smiley ies acum la iveală! Chiar artistul a dezvăluit la Românii au talent un lucru despre care nu se știa până acum: ce meserie a avut, de fapt, tatăl lui!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Smiley este foarte mândru de părinții lui și a subliniat acest lucru ori de câte ori a avut ocazia. Până acum nu s-au aflat foarte multe detalii despre părinții artistului, însă acum iubitul Ginei Pistol a spus la Românii au talent cu ce s-a ocupat tatăl său.

Smiley-tata-1Smiley-tata-1

Smiley: „Am cunoscut mulţi aviatori, colegi de-ai tatălui meu'

Ion Maria, tatăl lui Smiley, a lucrat în cadrul Ministerului Apărării Naţionale. Mai exact, a fost aviator de meserie, iar cântărețul a povestit că a stat mult timp în preajma colegilor din branșă. Mai mult, dat fiind că își riscau viața aviatorii își trăiau diferit viața și știau să prețuiască fiecare clipă.

„Eu am cunoscut mulţi aviatori, colegi de-ai tatălui meu şi am fost în preajma lor, am zburat cu ei, am petrecut cu ei şi aviaţia într-adevăr dă senzaţia. Adică au o altă poftă de viaţă pentru că ei îţi riscă viaţa tot timpul când se ridică de la sol, se poate întâmpla orice şi atunci trăiesc fiecare zi altfel. Au mai multă bucurie, cred, trăiesc la alte cote, altă altitudine„, a povestit Smiley.

Citește și: Cum arată vila de lux în care locuiesc Smiley și Gina Pistol.A costat 300.000 de euro

Citește și: Când și cu cine și-a pierdut Smiley virginitatea:”Pentru ea nu era prima dată”

Citește și: Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan:„Înnebuneam când apărea'. De ce au refuzat să se afișeze împreună / EXCLUSIV

Citește și: De ce au amânat nunta Lili Sandu și Silviu Țolu. Cum se înțelege vedeta cu socrii:„Din prima clipă…'

Tatăl lui Smiley a suferit un atac cerebral

Melodia Confesiune este una dintre cele mai emoționante piese lansate de Smiley. Puțini știau însă care este povestea tristă din din spatele melodiei. Refrenul a fost scris de Smiley când se afla în America, după ce a aflat că părintele său a făcut atac cerebral.

„Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună', a povestit Smiley.

Prima reacție a artistului a fost să se ducă în camera lui și să plângă în hohote. Atunci a simțit un impuls de a scrie versuri pentru melodie. Așa s-a născut una dintre cele mai emoționante piese din cariera sa.

Cu ce se ocupă fratele lui Smiley, Filip Maria

Filip Maria are 29 de ani și este omul care se ocupă îndeaproape de bunul mers al studioului de producție muzicală al lui Smiley. Este manager și își ajută fratele pentru ca lucrurile să meargă în direcția bună. Și o face atât de bine, încât a fost și premiat pentru munca lui.

La finalul anului 2019, Filip a fost distins cu mai multe premii, prin care i-au fost recunoscute performanțele, printre acestea primind distincția „Managerul anului 2019 – Performanță în management de top’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton