Cătălin Botezatu recunoaște că a fost un iubit infidel: "Am înșelat tot timpul"/ Cum a fost prins

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Botezatu recunoaște că a fost tot timpul un iubit infidel. Dintr-un motiv sau altul, le-a înșelat pe toate femeile cu care a fost implicat vreodată într-o relație și spune că nu tot timpul a avut noroc să nu fie prins. Bote mărturisește, însă, că au mai fost și excepții, iar unele partenere s-au bucurat de atenția lui exclusivă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fire pasională, Cătălin Botezatu spune că nu a fost tot timpul fidel femeilor care au trecut prin viața lui pentru că, spune el, nu a fost niciodată căsătorit și astfel nu crede că a greșit atât de mult. Designerul dezvăluie că a și fost prins prin tinerețe, când a călcat strâmb.

catalin_botezatu_bravo_ai_stil_64798100catalin_botezatu_bravo_ai_stil_64798100

Cătălin Botezatu recunoaște că și-a înșelat iubitele

Cătălin Botezatu nu a avut noroc în dragoste, iar acum este singur și dornic să întâlnească omul potrivit pentru el. Însă, nici atunci când soarta i-a surâs, Bote nu a profitat de șansă.

„Am înșelat tot timpul, dar eu nu sunt căsătorit. Am avut relații, am avut iubite.

Atunci când am avut relații mișto de la care aveam tot ce-mi trebuie, n-am înșelat. Am fost prins odată, la începutul vieții iubirilor mele.

Am înșelat pentru că era la distanță, plecase din țară. M-a prins din cauza prietenilor „buni'. I-au dat raportul', a recunoscut Cătălin Botezatu.

Citește și: Adina Buzatu și-a câștigat primii bani din spălat parbrize:„Aveam jumătate din salariul de directoare al mamei în două ore’

Citește și: Leta Ilie, fosta soție a fotbalistului Sabin Ilie, s-a luat la bătaie cu un afacerist, într-un restaurant din București.A fost salvată de Vica Blochina

Botezatu și-a părăsit copilul pentru fata care l-a înșelat cu cel mai bun prieten

Cătălin Botezatu a părăsit-o pe mama singurului sau copil, pe vremea când aceasta eră însărcinată în trei luni. Decizia i-a fost „stimulată” de o altă fată, care l-a părăsit la scurt timp pentru cel mai bun prieten al său.

Aceasta este singura decizie pe care o regreta creatorul de modă, după cum însăşi a reconoscut în cartea autobiografica „Mirajul unei lumi… mondene”.

„Pe Kelly am cunsocut-o într-un moment nasol al vieţii mele, în urmă cu şase ani, chiar de un Revelion la Delano, hotelul Madonnei”, povesteşte Cătălin Botezatu.

Povestea de dragoste dintre ce doi a început, surprinzător sau nu, că în filme. Ea vărsă din greşeală un pahar cu alcool pe creatorul de modă şi, din vorbă în vorbă, ajung să-şi împărtăşească singurătatea unul altuia.

„M-am mutat în camera lui Kelly, la Hotel Delano. Mi-am prelungit vacanţa cu încă o săptămână. Şi uite aşa a început o frumoasă poveste de dragoste cu multe navete Bucureşti – New York.

Kelly se ocupa de toate vedetele, era un fel de brand manager. Printre acestea se numarau Cher si Whitney Houston”, se destainuie celebrul creator, potrivit Click!.

Tulburat de succesul pe care îl are asupra femeilor influenţe din lumea showbiz-ului american, Botezatu a devenit vulnerabil la avansurile femeilor din România, de una chiar îndrăgostindu-se nebuneşte.

Pentru această din urmă, Cătălin Botezatu a luat decizia de a o părăsi pe Kelly, deşi americancă era deja însărcinată în luna a treia.

„Nu m-am uitat nici o clipă înapoi. A fost un şoc foarte puternic pentru ea şi pentru familia ei. La scurt timp, mi-am primit şi eu pedeapsa. Persoana pentru care îmi curmasem cursul firesc al vieţii m-a înşelat la mai puţin de şase luni cu cel mai bun prieten al meu…

A fost unul din momentele care mi-au marcat viaţa. Am rugat-o cu cerul şi cu pământul să nu păstreze copilul. Nici până azi nu ştiu dacă ea a făcut acel avort”, povestește Cătălin Botezatu în cartea sa.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton