Cătălin Botezatu le atacă dur pe vedetele care poartă fake-uri: „Vine unul ca mine și zice marș! A pățit-o o doamnă celebră când...”

 Ifrim Georgiana
.

Cătălin Botezatu le atacă dur pe vedetele care poartă fake-uri. Într-un interviu recent, creatorul de modă a vorbit despre persoanele publice care poartă produse contrafăcute, susținând că a întâlnit această situație de nenumărate ori. Acesta este de părere că purtarea replicilor strică imaginea acestor persoane. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu le atacă dur pe vedetele care poartă fake-uri. De-a lungul timpului, Cătălin Botezatu a criticat aspru vedetele pentru alegerilor lor vestimentare. O bună bucată de vreme, acesta a apărut alături de Raluca Bădulescu în cadrul emisiunii „Theo Show', acolo unde a dat verdictul cu privire la ținutele vedetelor autohtone, dar și din străinătate. Într-un interviu recent, acesta a abordat subiectul produselor contrafăcute, așa-zisele „fake-uri', susținând că a identificat multe persoane publice care au purtat astfel de articole.

bote-9bote-9

Cătălin Botezatu, atac la adresa vedetelor care poartă fake-uri. Creatorul de modă a susținut că femeile sunt competitive când vine vorba de stilul vestimentar, acesta fiind unul dintre motivele pentru care unele vedete apelează la produsele contrafăcute.

Citește și: Cătălin Botezatu e pregătit să se căsătorească:”Da, o voi face publică”. Cum arată femeia ideală pentru el

Citește și: Ce se întâmplă în culisele prezentărilor de modă ale lui Cătălin Botezatu:„Știu să înjur și să urlu la manechine în toate limbile'

Citește și: Mama Geta, despre cearta cu Daniela Iliescu. De la ce ar fi pornit problemele cu iubita lui Culiță Sterp:”Unul este mai fălos, unul este de la coada oii”

Citește și: Ce a învățat Andreea Mantea din fosta relație de 5 ani:„Sunt un mic clarvăzător pentru multe cupluri'

Cătălin Botezatu le atacă dur pe vedetele care poartă fake-uri

Creatorul de modă a criticat persoanele publice care poartă haine și accesorii contrafăcute. De-a lungul carierei, Cătălin Botezatu s-a întâlnit cu această situație nu o dată, ci de nenumărate ori.

„Sunt atât de multe persoane care poarta fake-uri chiar și vedete, ce să spun, este jenant pentru că poți să fii vedeta, să fii îmbrăcată foarte frumos și să nu porți fake-uri. Am văzut foarte multe vedete, nașa bogătașă, nu ai cum să ai 20 de genti Hermes de diferite culori, nu ai cum.

Și eu am mers la Istanbul, la Bazaar, este exotic, am mers cu foarte mulți străini. Am văzut multe fake-uri făcute 1:1, mă uit la ele, dar nu cumpăr pentru că eu că și connaisseur, mă intalnescu cu altcineva și poate știe. Mai bine am unul, doua. Iar la femei e asta că e nebunia aia de concurenta', a susținut Cătălin Botezatu, potrivit wowbiz.ro.

„A pățit-o o doamnă celebră'

Creatorul de modă a povestit unul dintre aceste incidente. La inaugurarea magazinului Louis Vuitton, acesta a susținut că o persoană publică a purtat o geantă contrafăcută și s-a atras atenția în legătură cu acest lucru.

„Daca X-uleasca are este poate că a muncit și poate are un amant sau bărbat. Vine unul că mine și zice, harș, mars…a pățit-o o doamna celebra cand s-a deschis magazinul Vuitton în Marriott, a venit cu un fake și i s-a spus că e. Nu aveți mai multa trecere în fata oamenilor. Rad connaisseurs de voi!”, a fost declarația tranșantă a designerului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton