Cât costă celebra rochie pe care Andreea Esca a purtat-o la Untold. E făcută de un designer român

 Ifrim Georgiana
.

Cât costă celebra rochie pe care Andreea Esca a purtat-o la UNTOLD. În cadrul festivalului de la Cluj, prezentatoarea de la Pro TV  a fost surprinsă într-o postură nemaivăzută. A cântat, a dansat și, chiar, a mixat alături de Blogul lu’Otravă. Pe parcursul celor 4 zile de festival, vedeta a schimbat mai multe ținute, însă o rochie albă a fost cea care le-a atras atenția fanilor. Iată cât costă acest articol vestimentar!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Știrista nu lipsit nici în acest an de la unul dintre cele mai populare festivaluri de la noi din țară. Andreea Esca s-a urcat pe scenă și a mixat pentru câteva minute bune, spre deliciul publicului. Aceasta a mărturisit că s-a simțit extraordinar în postura de DJ și că a avut parte de „petrecerea de ziua ei'. Pe contul său de Instagram, vedeta a postat mai multe fotografii și a fost complimentată pentru ținutele pe care le-a ales.

esca-1esca-1

Cât costă celebra rochie pe care Andreea Esca a purtat-o la UNTOLD. Când vine vorba de haine, prezentatoarea nu mai ține cont de cost. Chiar ea a mărturisit că atunci când găsește un articol vestimentar care îi place, prețul devine neglijabil.

Citește și: Cum arată vila Andreei Esca de pe Lacul Snagov.

Citește și: Cum arată Aris, fiul Andreei Esca, la 19 ani:„Cel mai mișto bărbat din Univers'

Citește și: Ce semnificație specială are Iair, numele ales de Vlăduța Lupău pentru fiul ei.Provine din Biblie

Citește și: Raluca Bădulescu, despre relația cu iubita fiului său:”Stau împreună deja și o consider…”

Cât costă celebra rochie pe care Andreea Esca a purtat-o la UNTOLD

În cadrul petrecerii tematice organizate de A List Magazine, publicația Andreei Esca, aceasta a optat pentru o rochie lungă, albă. Strânsă în partea de sus și cu partea de jos încărcată de volănașe, prezentatoarea s-a încadrat perfect în dress code-ul evenimentului, all white.

După ce a publicat imaginile cu acestă ținută, internauții au întrebat-o de unde a achiziționat rochia și care este prețul acesteia. Prezentatoarea a mărturisit că articolul a fost cumpărat de la creatoarea de modă Izabela Mandoiu.

Potrivit site-urilor unde este comercializată rochia, prețul acesteia variază între 1195 și 1950 de dolari.

Câți bani investește Andreea Esca în haine

În cadrul unui interviu mai vechi, prezentatoarea mărturisea că nu ține cont de bani atunci când vine vorba de un articol vestimentar care îi place. Multă vreme s-a zvonit că Andreea Esca este una dintre cele mai bine plătite vedete din televiziune.

Dacă îmi place ceva foarte mult, nu are nicio importanță. Mă uit doar așa, ca să mă uit. Oricum o să-l iau. N-am nicio idee cât am dat cel mai mult', a spus atunci Andreea Esca.

De-a lungul timpului, prezentatoarea și-a schimbat stilul vestimentar, însă a păstrat nota de eleganță care o caracterizează.

Ce haine nu ar purta niciodată Andreea Esca

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Ea are o carieră de invidiat și este adesea apreciată de publicul larg pentru ținutele pe care le poartă în timpul programului de muncă.

În urmă cu câteva luni, aceasta a participat, alături de fiica sa, la un eveniment în cadrul căruia a recunoscut că există anumite obiecte vestimentare pe care nu le-ar purta niciodată. Este vorba despre traininguri, despre care prezentatoarea spune că trebuie purtate doar în sala de sport.

„Nu e normal? Unde ieși în trening pe stradă? Așa te îmbraci la sala de sport. Nu m-aș îmbrăca pe stradă așa', a declarat ea.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton