Ce crede Misty despre Viviana Sposub și George Burcea. Iubita lui Keo, declarații surprinzătoare: "Lumea e foarte mică"

 Laciu Andreea
.

Misty a legat o relație strânsă cu Viviana Sposub și George Burcea, iar acum soția lui Keo a dezvăluit cum s-au împrietenit, de fapt, dar și ce crede cu adevărat despre cei doi. Se pare că totul a pornit de la o pură întâmplare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

George Burcea și Keo au în comun aceeași fostă parteneră de viață, dar acum se înțeleg de minune. Cele două cupluri au lăsat în urmă trecutul și se concentrează acum doar pe prezent. Misty, Keo, Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut chiar în emisiunea prezentată de Viviana. Se pare că a fost o chimie atât de puternică între ei, încât au rămas prieteni.

viviana-sposub-george-burcea-5viviana-sposub-george-burcea-5

Misty, dezvăluiri neașteptate despre Viviana Sposub și George Burcea

Iubita lui Keo a fost întrebată, pe rețelele de socializare, ce crede despre George Burcea și despre iubita acestuia.

„Cum ai ajuns să te înțelegi cu George Burcea?', a fost întrebarea fanei respective.

Cântăreața nu a ezitat și a răspuns, mărturisind că a fost plăcut impresionată de comportamentul celor doi, după ce i-a cunoscut în viața reală. De asemenea, ea mai mărturisește că nu ar fi stârnit vreun conflict nici în cazul în care aceștia ar fi avut o problemă personală cu ea.

„L-am cunoscut pe George când am mers la emisiune la Viviana. Așa i-am cunoscut pe amândoi, de atunci am început să vorbim și îmi sunt tare dragi. Sunt oameni buni și faini, respectuoși, pe care îi apreciez, iar ei la rândul lor mă apreciază și îmi apreciază familia. Cârcotașii care transformă problemele personale ale altcuiva în problemele tuturor vor exista întotdeauna și nu datorez nimănui nicio explicație. Și dacă ar fi existat o problemă directă cu mine, în viață e frumos să lași loc de bună ziua indiferent de situații, iar lumea e foarte mică, vorba aceea.', a fost răspunsul oferit de Misty, conform WOWbiz.

Citește și: Prietenie neașteptată între George Burcea, Viviana Sposub și Misty, iubita lui Keo. Cum s-au pozat cei trei

Citește și: Ana, fiica lui Mircea Geoană, a organizat o petrecere de logodnă la Mogoșoaia. Primele imagini de la eveniment

Citește și: Misty și Keo se căsătoresc, în sfârșit: Se va întâmpla curând, pentru că îmi doresc să fiu încă tânără și frumoasă' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este noua iubită a lui Florin Stamin, fostul soț al Ralucăi Bădulescu. Și-a refăcut viața cu o tânără afaceristă

Ce crede iubita lui Keo despre cei doi

Întrebările au continuat pe această temă, iar o altă persoană și-a dorit să afle dacă și Misty crede că George Burcea și Viviana Sposub se potrivesc de minune.

„Cum e viața asta, chiar apreciez tare mult că te înțelegi cu George și Viviana. Nu-i așa că George și Viviana se potrivesc de minune? Iar ce a fost e bine să rămână în trecut', a cealaltă întrebare.

Iubita lui Keo a dezvăluit că ea crede chiar că aceștia au fost meniți să formeze un cuplu și că destinul i-a adus împreună.

„Se potrivesc de minune pentru că pur și simplu era menit să fie împreună. Nu e atât de greu să înțelegi și să accepți. Toate cele bune și sănătate multă', a răspuns Misty.

Misty, dezvăluiri despre relația cu Keo

Se iubesc la nebunie și sunt părinții unei fetițe adorabile, dar își trăiesc destul de discret povestea de iubire. Cu toate acestea, Misty a făcut câteva dezvăluiri din intimitatea familiei ei, povestind detalii inedite despre bărbatul cu care formează un cuplu de opt ani.

Relația noastră a evoluat cât se poate de firesc și de frumos și nu am simțit că a trebuit să facem prea mari eforturi deși am trecut prin multe încercări împreună. Uneori, pentru unii dintre noi, tocmai acele încercări ne întăresc și ne unesc mai mult.

Ne-a legat încă de la început o iubire și o prietenie sinceră iar acest lucru , după ani și ani cântărește cel mai mult. Chiar am dat zilele trecute peste un citat și mă gândeam cât este de adevărat…ceva de genul dacă soțul/ soția nu îți este și cel mai bun/bună prieten/ prietenă, înseamnă că te-ai grăbit’, a spus Misty anul trecut, pentru fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton