Melania Trump a decorat pentru ultima oară Casa Albă, de Sărbători, în calitate de Primă Doamnă. Imaginile și mesajul soției lui Donald Trump

 Dumba Gabriela
.

Casa Albă a fost pregătită de sărbători de Melania Trump, încă Primă-Doamnă a Americii. Decorațiunile pentru Crăciunul din acest an au drept temă „America cea frumoasă”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Voluntari din toate colțurile țării au venit să-i dea o mână de ajutor Primei Doamne, Melania Trump, în decorarea Casei Albe. Melania a însoțit carele care au transportat brazii de Crăciun, a fost alături de voluntarii care au împodobit camerele istorice și culoarele din Casa Albă și apoi a prezentat rezultatul final pe contul personal de Twitter.

Alb, auriu, roșu, acestea au fost nuanțele preferate de Melania Trump pentru Crăciun 2020 de la Casa Albă.

Globulețe trimise de copii de pe tot teritoriul SUA, construcții miniaturale care să ilustreze tema aleasă de prima doamnă pentru Crăciunul 2020 – 'America cea frumoasă' – și tradiționalul brad din Aripa de Est, decorat cu albastru, culoarea perseverenței și a dreptății, dedicat eroilor Americii.

Prima Doamnă a Americii a supravegheat decorațiunile de sărbătoare la Casa Alba încă din 1961, când Jacqueline Kennedy s-a ocupat personal de ornamentele care au fost instalate în brazi sau în interiorul reședinței prezidențiale.

126169044_1058805761255350_3667468839583692996_n126169044_1058805761255350_3667468839583692996_n

Într-un videoclip de un minut postat pe Twitter luni, Melania Trump a dezvăluit tema din acest an, „America cea frumoasa”, pe care a transpus-o prin brazi verzi decorați cu ornamente roșii, aurii și argintii și cu lumini albe, un stil tradițional, scrie nytimes.com. În acest an, au fost montate 106 coronițe de flori, 62 de brazi și peste 1.200 de ghirlande.

Anul acesta, voluntarii care au împodobit acest brad au scris pe o panglică numele tuturor celor din familiile lor care au căzut la datorie.

„Salutăm eroii de zi cu zi ai Americii care servesc ca prim-intervenți si lucrători de primă linie. Ornamentele realizate manual evidentiază numeroși profesioniști și voluntari care își deservesc comunitatile cu un spirit de generozitate”, se arata intr-un mesaj al primei doamne Melania Trump.

Prima doamnă Melania Trump și președintele Donald Trump vor găzdui în acest an o serie de petreceri, respectând măsurile de siguranță în vigoare, impuse de pandemia COVID-19 din Statele Unite.

„În această perioadă specială a anului, sunt încântată să împărtășesc cu voi America The Beautiful și să aduc un omagiu Națiunii noastre mărețe. Împreună, celebrăm acest pământ pe care toți suntem mândri să îl numim acasă', a scris Melania Trump pe Twitter.

sursa foto: Facebook Melania Trump

Citește și:

Lui Andrei Ștefănescu i-a pierit zâmbetul, după divorț! Primele fotografii cu artistul, după anunțul dureros

Doliu la Casa Regală britanică! Veste dureroasă pentru Prințul Harry: „A murit subit, dar pașnic”

Tatăl Ralucăi Pastramă, reacție dură după ce a aflat că fiica lui l-ar fi înșelat pe Pepe: „Este cea mai mare rușine posibilă!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton