Artiști infectați cu COVID-19, după ce au făcut turul televiziunilor pentru Revelion! Câte cazuri au fost confirmate

 Oana Pantazi
.

Se apropie finalul de an, la fel și tradiționalele programe televizate de Sărbători. Din păcate, mai mulți artiști s-au infectat deja cu COVID-19 și mulți alții sunt acum în pericol de infectare, după ce au făcut turul televiziunilor pentru a filma programele de Revelion!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Televiziunile se pregătesc intens pentru seara de Revelion. Din păcate însă, din cauza imposibilității respectării în totalitate a distanțării fizice, acum zeci de artiști care au filmat pentru noaptea dintre ani sunt în pericol să se infecteze cu COVID-19, după ce o parte dintre colegii lor au contractat deja boala!

După ce Nicu Paleru, Steliana Sima și Maria Ghinea s-au îmbolnăvit de COVID-19, după ce au făcut turul televiziunilor, unde au filmat pentru programele de Revelion, iată că și Marian Haiducu a fost confirmat recent cu noul coronavirus.

Din nefericire, artiștii deja confirmați au făcut un adevărat tur de forță pe la televiziuni, unde au avut filmări, și au intrat astfel cu majoritatea colegilor lor de breslă. Mai mult, bucuria revederii după o lungăperioadă în care nu au avut concerte, i-a făcut pe artiști să uite de regulile de distanțare socială. Drept urmare, cântăreții au conversat, s-au îmbrățișat și au făcut poze de grup, scrie Star Popular.

Artiști-Revelion-CovidArtiști-Revelion-Covid

Maria Ghinea, printre nenumărații artiști infectați cu COVID-19

Printre nenumărații artiști infectați cu COVID-19 până acum se numără și Maria Ghinea, care a mers la filmări la mai multe televiziuni fără să știe că deja contractase COVID-19. Artista își făcuse testul cu câteva zile înainte de apariția simptomelor și ieșise negativ. Ulterior a aflat că suferă de COVID-19…

„M-au luat niște dureri de cap atât de groaznice de ziceam că mor, credeam că-mi crapă capul. Am făcut temperatură 38, mă ardea pe gât ca și cum îmi pusese cineva un fier de călcat, o tuse seacă, apoi m-au luat frisoanele. Și am început să iau tratamentul. Azi noapte mi-a fost tare rău, am vomitat și m-a durut stomacul. Mă durea corpul ca și cum m-ar fi bătut cineva. Ziua mă simt mai bine, dar noaptea e foarte rău', a declarat artista pentru sursa citată.

Citește și: Mihaela Rădulescu spune adevărul despre relația cu Felix Baumgartner, după șase ani de iubire: „Am stat foarte mult despărțiți”

Citește și: Gestul surprizător făcut de George Burcea, cu ocazia onomasticii Andreei Bălan. Detaliul neobservat până acum în fotografii

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, bătuți cu bestialitate! Care a fost motivul conflictului: „Era să-l omoare”

Citește și: Anchetă în Argentina, după moartea lui Diego Maradona. Medicul personal al fotbalistului ar putea fi acuzat de omor prin imprudență

Marian Haiducu: „Niște dureri ciudate pe care nu le-am avut niciodată”

Marian Haiducu completează și el lista, deja lungă, cu artiști infectați cu COVID-19. Din păcate, interpretul s-a numărat printre cei care au filmat, la mai multe televiziuni, pentru programul de Revelion. Mai mult, Haiducu a intrat în contact și cu Nicu Paleru, de asemenea confirmat pozitiv cu temutul corovirus. Artistul a mărturisit că a avut simptome atipice, dar că, din fericire, a avut o formă mai ușoară a bolii.

„Încep să-mi revin, am avut și stări nasoale: m-au durut foarte tare picioarele, niște dureri ciudate pe care nu le-am avut niciodată, și stări subfebrile. Am fost foarte mult pe la sala de antrenament, unde nu stai cu masca. Am fost și la emisiuni pentru Sărbători, dar n-aș putea să spun că am luat dintr-un loc anume, am auzit că au fost foarte mulți infectați cu Covid. Cum am simțit, eu am început să iau paracetamol, durerile de picioare mă lăsau doar după ce luam paracetamol. După ce am văzut testul pozitiv, m-am izolat în casă și am mai luat vitamine, fără Azitrox', a declarat Marian Haiducu pentru Star Popular.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton