Carmen Trandafir și Emil Grădinescu au împlinit 10 ani de la nuntă. Fiica lor a îmbrăcat rochia de mireasă a mamei

 Dumba Gabriela
.

Carmen Trandafir și Emil Grădinescu au aniversat 10 ani de la nuntă, iar pentru a le face o surpriză, fata lor a îmbrăcat rochia de mireasă a mamei. Cântăreața a fost încântată să-și vadă fiica astfel, însă a punctat „doar pentru distracție”, așa încât să preîntâmpine unele comentarii din partea fanilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Carmen Trandafir le-a dezvăluit fanilor de pe Facebook o mare bucurie din familia ei: pe 21 august s-au împlinit 10 ani de la nunta ei cu Emil Grădinescu.

239115715_186331550113549_956915533037365880_n239115715_186331550113549_956915533037365880_n

„10 ani ca ieri…”, a punctat cântăreața pe Facebook.

Ana, fetița ei și a lui Emil Grădinescu, acum în vârstă de 13 ani, a probat rochia de mireasă a mamei, care îi vine perfect.

„La nunta părinților, cu suzetă. Câțiva ani mai târziu, deja în rochia de mireasă a mamei… Just for fun (doar pentru distracție)”, a revenit artista cu o nouă postare, înainte ca fanii să se sperie crezând că Ana s-a grăbit să fie mireasă.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Carmen Trandafir, la 46 de ani. Are o fiică superbă și talentată, de 13 ani!

Citeste si: Carmen Trandafir, dezvăluiri despre viața alături de Emil Grădinescu. „Noi am convenit de la început: nu facem copii, nu ne căsătorim!'

Citeste si: Ce au decis Antonia și Vincenzo Castellano în privința custodiei fiicei lor, Maya: „Am stabilit să…”/ EXCLUSIV

Cum a fost cerută în căsătorie Carmen Trandafir de Emil Grădinescu

Carmen Trandafir și Emil Grădinescu formează un cuplu solid, de aproape 15 ani, o situație tot mai rar întâlnită în showbiz. Povestea lor de dragoste este una atipică, în sensul în care, deși a fost dragoste la prima vedere și au știut tot timpul că sunt făcuți unul pentru altul, nu au simțit nevoia să se căsătorească.

Au făcut acest pas abia când fiica lor avea trei ani.

'Eu mereu mi-am ținut viața personală secretă. Mama avea mereu grijă de relațiile mele, dar în cazul lui Emil nu a fost așa. Acolo a fost o aprobare tacită. Totul a venit de la sine, ne-am plăcut foarte mult din prima.

La început simțeam că nu vrem căsătorie și că ne simțim foarte bine așa. Eu îmi doream o relație, dar nu cu acte. Emil, la fel, nu prea își dorea atunci copil și am zis că de ce să ne legăm la cap', spunea recent Carmen Trandafir.

Abia când a venit pe lume fiica lor, Ana, au simțit amândoi că poate ar fi timpul să se căsătorească, însă cererea oficială a venit abia când fetița avea trei ani.

'Iar în momentul în care am avut-o pe Ana ne-am dorit-o mult. Am zis că nu ne suntem de ajuns noi doi și fără să ne-o spunem, parcă, ne-am transmis că a fost cazul', a spus artista.

Cererea în căsătorie a surprins-o pe Carmen și spune că a avut nevoie de o noapte întreagă de gândire. În cele din urmă, și-a dat seama că vrea să fie mireasă, mai ales că în acea perioadă avuseseră nunta Prințul William și Kate.

'Întâi copilul, iar apoi căsătoria habar nu am cum a venit. După trei ani de copil, Emil m-a cerut. Nu i-am dat răspunsul în noaptea aceea, iar a doua zi i-am spus că știu cum va arăta rochia și că vreau o petrecere doar cu prieteni', a spus Carmen Trandafir.

„M-a șocat. Eram într-o relație închegată, locuiam împreună. Am fost foarte supărată pe el pentru că nu voiam să mă căsătoresc. Noi am convenit de la început: nu facem copii, nu ne căsătorim. Dacă mamei nu i-a mers căsnicia, am rămas cu ceva și am zis că nu o să mă mărit’, a mai spus Carmen.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton