Viața sentimentală a lui Marius Bodochi, după ce a trecut printr-un divorț: "Pot fi considerat uneori mai bădăran, e un minus"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Marius Bodochi a fost considerat un sex simbol în tinerețe, iar rolul de Don Juan interpretat pe scenă a alimentat menținerea acestui statut. Actorul a trecut printr-un divorț și de atunci au existat semn de întrebare cu privire la ceea ce se întâmplă în viața amoroasă a maestrului, de altfel discret din fire. Marius Bodochi ne-a vorbit despre rolul de Don Juan dincolo de scenă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vi s-a potrivit rolul de Don Juan? Vă considerați un Don Juan dincolo de scenă? S-a tot vorbit în acea vreme despre „sex simbolul Marius Bodochi.

Nu îmi aparține, eu nu mi-am pus niciun fel de ștampilă. Don Juan, care e un personaj simbolic, e un cuceritor. Eu nu sunt așa, nici poveste. Eu nu știu să fac curte, pentru că nu am apucat. Pot fi considerat uneori mai bădăran, așa, mai… Dar asta e o lipsă a mea, un minus. Nu sunt un cuceritor care vrea să facă asta, cum e Don Juan. Mie mi-e o lene ancestrală să fac curte unei femei! Când e cazul, mă las cucerit.

Marius-Bodochi-1-1Marius-Bodochi-1-1

Marius Bodochi: „Au mai existat un fel de căsnicii'

Ulterior, după divorț, în viața lui Marius Bodochi a fost liniște? A mai existat vreo „hârtiuță?

Aparentă liniște… Au mai existat un fel de căsnicii, le putem numi. Nu m-am mai însurat. Fără acte. În momentul de față, sunt foarte bine, mă simt bine.

Citește și: Cum a ajuns Marius Bodochi actor:”Prima dată am picat la facultate”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are actorul Marius Bodochi cu fiul lui:„M-am ocupat de Alex de când s-a născut'. Tânărul nu i-a călcat pe urme / EXCLUSIV

Citește și: Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret.Primele imagini de la cununia civilă / EXCLUSIV

Citește și: Margherita a leșinat la Splash! Vedete la apă.Ce a pățit și cum a fost luată peste picior

Marius Bodochi: „Nu îmi place să mă plâng'

V-a afectat pandemia în vreun fel?

M-a enervat, nu m-a afectat. În sensul în care izolarea asta nu-mi place. Am încercat pe cât posibil să o evit. În 2020 am jucat în 66 de spectacole, ceea ce nu e mult, dar nici puțin sau deloc. Nu am refuzat nimic, mergeam oriunde eram chemat.

La teatrul unde sunt director am scos șapte premiere. Nu îmi place să mă plâng, întotdeauna există o soluție, doar că trebuie identificată. Unele sunt incomode, dar trebuie să facem efortul acesta. Dacă stăm cu teatrele închise, o să se obișnuiască lumea cu ele închise. Și ăsta este un mare pericol. E foarte greu să readuci omul la teatru după ce îl ții departe un an. E un reflex care nu trebuie pierdut. Iar dacă noi contribuim la asta în mod negativ, nu e bine. Orice fereastră e deschisă în sensul ăsta, trebuie să intri pe ea. Nu vreau să contribui la niciun fel de distrugere a actului teatral. Pe lângă cele 66 de spectacole, am făcut și două filme, un lungmetraj, „Capra cu trei iezi, alături de Maia Morgenstern, și un scurtmetraj.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE AUGUST AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton