Carmen Tănase își dorește să devină bunică și soacră mare: „Unul mic, pe aici prin curte, mi-ar plăcea să am. Ideea e să...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Carmen Tănase își dorește să devină bunică și soacră mare. Deși nu a proiectat încă lucrul acesta, ajunsă la 61 de ani, actriței i-ar plăcea să aibă o noră, dar și un nepot sau o nepoată. Îndrăgita artistă are un fiu, pe nume Tudor, alături de care s-a mutat de ceva timp în casa de la țară. În noul număr al revistei VIVA!, ea ne-a dezvăluit și cum reușește să facă naveta, având în vedere că vine deseori în București.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Acum, în casa de la țară, stați cu mama dvs. și cu Tudor. Cu fiul nu ați mai locuit de când avea 18 ani, iar acum are 33… Cum v-ați reobișnuit cu traiul împreună?

N-a fost ușor, pentru că și el este foarte voluntar și foarte hotărât, e o zodie cu coarne, cum sunt și eu, și ne-am intersectat coarnele de câteva ori, fiindcă și el, ca și mine, vrea să fie așa cum vrea el, iar eu vreau să fie așa cum vreau eu. Și sigur că ne-am ciocnit, dar el stă separat, chiar și aici stă sus, la etaj, unde are și intrare separată. Dar mai coboară pe-aici și-mi face observație, ceea ce mă scoate din sărite. Că nu fac niște lucruri cum trebuie, că știe el mai bine… Oul știe mai bine decât găina! Și ne mai ciocnim, dar din cauza asta e foarte bine că a păstrat căsuța aia de la București, unde se poate duce ca să nu iasă război total.

BST00952-1BST00952-1

Citește și: Cum a afectat-o pe Carmen Tănase moartea soțului ei. E văduvă de 22 de ani:„M-a durut foarte tare suferința fiului meu' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Carmen Tănase cu fiul ei, Tudor, după ce s-au mutat împreună la țară:„N-a fost ușor. Ne-am intersectat coarnele de câteva ori' / EXCLUSIV

Citește și: Maria de la Mireasa și-a refăcut viața, după divorțul de Liviu Olteanu.Primele imagini cu noul iubit

Citește și: Nicole Cherry, moment stânjenitor la un concert:„Mi s-a dezvelit un sân. Eram lângă scenă și…'

Carmen Tănase își dorește să devină bunică și soacră mare

Până acum, le-ați cam bifat pe toate… Ce vă mai lipsește în clipa de față? Vă vedeți soacră și bunică în viitorul apropiat?

Mi-ar plăcea. Nu știu dacă mă văd neapărat, n-am proiectat lucrul ăsta, dar mi-ar plăcea, ce să zic? Ideea e să-și găsească perechea potrivită și să fie OK. E mai puțin important dacă eu îmi fac o rochie de soacră sau joc la nuntă. (râde) Asta e mai puțin important, dar unul mic, pe aici prin curte, mi-ar plăcea să am, da.

Cum reușiți să faceți naveta? Totuși este o oră și jumătate de mers până la București și îmi imaginez că aveți încă multe obligații profesionale.

Nu e o oră jumătate, e o oră când e trafic la intrarea în București. Altminteri, când nu e trafic, deci noaptea, ajung în 40 de minute. Deci nu e mare șemecherie. Vin tot timpul, șofez. Eu mi-am luat carnetul acum o mie de ani, am condus câțiva ani, după care n-am mai condus niciodată, și am reluat șoferia de când ne-am mutat aici, de un an de zile. Mă mai ajută un băiat când sunt obosită sau când n-am chef să caut locuri de parcare prin Bucureștiul ăla infect. Mai vine un băiat din Buftea, care mi-e și prieten, și mă ajută, mă duce sau mă aduce, sau, dacă n-am chef chiar să intru în București deloc, las mașina pe Șoseaua Chitila, iau un taxi și după aia mă întorc și-o iau, și vin acasă.

De când n-a mai fost actrița într-o vacanță

Într-o vacanță de când n-ați mai fost? Spuneați că adorați agitația citadină și îmi imaginez că v-ar plăcea să evadați de la țară într-o metropolă colorată și plină de forfotă. Care este destinația dvs. favorită de vacanță?

Nu, nu vreau agitație! La mare îmi place să merg. Anul trecut, de exemplu, n-am fost pentru că m-am ocupat de mutare. Și a fost greu, pentru că ne-am mutat în mai și apoi, până am aranjat, până am mai făcut niște modificări, n-am avut când să mă duc eu. S-a dus Tudor, iar cu un an înainte a fost mizeria asta și iarăși nu ne-am dus nicăieri niciunul, că n-aveam voie. Cam de-atunci n-am mai fost în vacanță.

Încerc în vara asta să rup două, trei zile o dată și încă două-trei zile o dată, să merg până la mare. Încerc, pentru că la mine nu e ușor, fiindcă trebuie să rămână cineva aici. E complicat, trebuie să programez lucrurile, să fie cineva care să le suporte pe descreieratele astea de pisici, care fac numai prostii. Maică-mea trebuie să rămână în siguranță, nu e simplu, dar o să rup câteva zile.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Instagram, PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton