Fiica Madonnei s-a lansat în muzică. Lourdes Leon, topless în primul ei videoclip

 Oana Pantazi
.

La doar 25 de ani, fiica Madonnei, Lourdes Leon, s-a lansat în muzică și nu oricum, ci… topless. Tânăra promite să calce pe urmele mamei sale nu doar în privința talentului artistic, ci și în ceea ce privește lipsa de inhibiții. Iar asta deoarece, Lourdes a șocat de la prima apariție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fiica Madonnei s-a lansat în muzică. Pe numele de scenă Lolahol, fiica Madonnei, Lourdes Leon, a făcut primii pași în muzică la 25 de ani, tânăra artistă lansându-și primul videoclip, unde, de altfel, apare topless. Cum se spune că ce naște din pisică șoareci mănâncă, era de așteptat ca Lourdes să facă ceva mai puțin obișnuit în videoclipul piesei Lock & Key.

78249567_10157771930204402_228517222497124352_n78249567_10157771930204402_228517222497124352_n

Fiica Madonnei s-a lansat în muzică

Madonna Louise Ciccone, acum în vârstă de 64 de ani, are un palmares impresionant, iar piesele sale și în special videoclipurile, erau considerat extrem de îndrăznețe în anii 1980, unele de-a dreptul șocante. De la ținutele ei de scenă super sexy, dansul cu mișcări explicite și până la videoclipul unde dansa lângă cruci în flăcări şi săruta un Iisus negru ori momentul în care s-a sărutat pasional cu Britney Spears, Madonna a scris istorie. Iată însă că acum și Lourdes Leon, fiica Madonnei, vine tare din urmă, la doar 25 de ani ea afișându-se topless în primul ei videoclip.

Citește și: Madonna a publicat o fotografie controversată cu fiica ei. De ce a fost criticată Lourdes

Citește și: Carmen Șerban, noi detalii despre nunta lui George Simion: „La recomandarea mea, Ilinca va purta…'. Ce alți artiști vor cânta la eveniment

Citește și: Smiley și Gina Pistol, vacanță romantică în Grecia. De ce surpriză a avut parte artistul:„Ne-am lăsat purtați de vânt, am luat o decizie’

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a fost audiată la DIICOT. Ce acuzații îi aduce fostului iubit grec:„Este infracțiune ce a făcut, va înfunda pușcăria’

La fel de dezinhibată ca mama ei, Lourdes a filmat topless pentru primul ei videoclip, totuși sânii tinerei artiste fiind acoperiți cu două accesorii strălucitoare. Videoclipul a fost lansat în casa ei din New York, fiind produs de casa de discuri Chemical X.

Lock & Key, primul videoclip lansat de Lourdes pe 24 august, are deocamdată doar în jur de 700.000 de vizualizări, însă comentariile fanilor sunt încurajatoare.

La 21 de ani, a defilat goală pe catwalk

Fără doar și poate, Madonna (64) a fost, și încă este, una dintre cele mai mari artiste ale lumii. Sexy, energică, excentrică, voluntară și greu de stăpânit, artista nu putea să aibă decât o fiică pe măsură… La 24 de ani, Lourdes, alintată de mama ei Lolita, este copia fidelă a Madonnei la aceeași vârstă și deja îi calcă mamei sale pe urme. De altfel, fiica artistei și a actorului cubanez Carlos Leon și-a făcut studiile la Universitatea din Michigan (aceeași la care Madonna a renunțat pentru a-și urma cariera artistică). Lecțiile de teatru, muzică și dans i-au folosit, fără doar și poate, completând perfect dezinvoltura pe care a moștenit-o de la mama ei.

Drept urmare, la doar 21 de ani, fiica Madonnei defila topless, la fel ca în videoclipul pe care l-a scos patru ani mai târziu, doar că de data asta pe catwalk. Lourdes și-a făcut debutul în cadrul Săptămânii Modei de la New York, defilând pentru Gypsy Sport. Și atunci sânii ei au fost acoperiți cu două accesorii în formă de scoici, însă apariția tinerei nu a lăsat prea mult loc imaginației…

La 23 de ani, fiica Madonnei șoca din nou. În urma unui eveniment al unui cunoscut brand de peste Ocean, fiica Madonnei a apărut goală, alături de alte 30 de fete, mimând scene de sex în grup.

Foto: Facebook, Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton