6 zodii care sunt emotive

 Raiciu Adriana
.

Ele sunte cele 6 zodii care sunt emotive! Sunt sensibili peste măsură și sunt mereu acolo pentru tine când ai nevoie. Acești nativi ai zodiacului pot fi observați foarte ușor. Iată care sunt aceștia și ce trebuie să știi despre ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Pești

Nativii din zodia Pești vor face tot posibilul să te ajute atunci când ai nevoie. Însă, din păcate, aceștia au o încredere mult prea mare în oamenii din jur și riscă tot timpul să sfârșească dezamăgiți. Sunt extrem de emotivi în aceste situații și preferă să nu vorbească cu nimeni despre starea lor.

Scorpion

Scorpionii sunt cei mai pasionali și extrem de emotivi. Pentru acești nativi, pasiunile devin obsesii și se dedică din plin fiecărui lucru care îi atrage. Totuși, au multe momente când se emoționează mult prea ușor și se pierd cu firea.

Citește și: 4 zodii care dau vina pe fostul partener pentru că relația nu a funcționat

Citește și: 4 zodii care pot avea o relație la distanță

Citește și: 4 zodii care au o atitudine autoritară

Citește și: 4 zodii care nu pot fi înșelate.Nimic nu le scapă

Săgetător

Când vorbim despre optimis, cu siguranță vorbim despre un nativ din zodia Săgetător. Sunt tot timpul cu zâmbetul pe buze, pregățiți de noi provocări și încercând să fie pe placul tuturor. Vor avea tendința să se emoționeze atunci când persoanele apropiate le vor mulțumi pentru sacrificiile făcute.

Fecioară

Dacă ar putea, un nativ din zodia Fecioară ar încerca să rezolve singur totul, fără ceară ajutorul celor din jur. Totuși, atunci când se simte depășit, devine emotiv și nu știe ce să mai facă. Timiditatea face parte din el, așa că trebui să fii atent să treci de masca pe care o poartă tot timpul.

Berbec

Nativul din zodia Berbec este cunoscut pentru faptul că își trăiește viața la maximum. Nu se ascunde de nimeni și nimic și își manifestă emoțiile vulcanic, chiar și atunci când se simte emoționat.

Rac

Racii sunt extrem de empatici cu cei din jur și vor știi tot timpul ce să îți spună, atunci când în viața ta aparte vreo problemă. Însă, pentru problemele lor nu găsesc niciodată rezolvare. Se afundă în gândurile lor și nu mai ies de acolo decât după o perioadă destul de lungă de timp.

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton