Carmen Tănase, detalii neștiute despre personajul Flăcărica din Inimă de Țigan, după 14 ani: "Am fost chiar și sonerie de telefon!"

 Dumba Gabriela
.

La 14 ani de la filmările pentru telenovela Inimă de țigan, Carmen Tănase și-a amintit unele detalii amuzante legate de rolul Flăcărica pe care l-a jucat atunci și care i-a adus o super notorietate. Carmen Tănase spune că era strigată pe stradă cu numele din serial, Flăcărica, iar replicile sale ajungeau tonuri de apel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Visu și Carmen Tănase au făcut furori cu State și Flăcărica în urmă cu 14 ani, în celebrele producții Inimă de Țigan, Regina, State de România, iar lista poate continua. Acum, la mai bine de un deceniu de personajul care i-a adus un succes colosal, Carmen Tănase face dezvăluiri neștiute despre Flăcărica.

43854385

'Am fost chiar și sonerie de telefon: 'State, bă, sună telefonul, scoală-te'! Am fost și pe caietele elevilor și sonerie, mai am și acum caiete. Flăcărica și cu State, pe caietele elevilor. Eram pe copertă. În orice caz, s-au vândut foarte multe caiete atunci. Cel mai tare compliment pe care l-am primit vreodată, a fost așa.

M-am dus să pun o pilă la Poliția Rutieră pentru cineva și m-am dus la un domn. Nenorocire, poze, toate alea. Am stat la o cafea și mi-au zis polițiștii: 'Doamnă, noi nu mai avem nicio problemă acum să prindem hoții. Îi vedem Acasă, la Inimă de Țigan', a declarat Carmen Tănase în cadrul unui podcast, potrivit Spynews.ro.

Citește și: La o lună de la înmormântare, Simona Florescu simte că Ion Dichiseanu este lângă familia lui:'Vine un pescăruș și….'

Citește și: Teo, primele declarații despre o nouă căsătorie, după ce a trecut prin două divorțuri:„Ne vom gândi să facem niște acte’/ EXCLUSIV

Citește și: Pepe și Yasmine, nași de botez.Primele imagini de la eveniment

'Mă uit la mine ca un telespectator obișnuit și râd de mă prăpădesc'

Personajele cărora Carmen Tănase și Gheorghe Visu le-au dat viață încă fac furori și în prezent. Cei doi sunt virali pe Tik Tok, dar mai ales, serialele în care au jucat sunt în reluare pe posturile de televiziune. Atunci când se uită la ea în rolul Flăcăricăi, Carmen Tănase susține că nu se recunoaște și se prăpădește de râs.

Putea să funcționeze și acum după părerea mea, dar uneori trebuie să știi să te oprești în plină glorie, pentru că exista riscul să se plictisească oamenii. Au hotărât cei care au hotărât să-l oprească și să facă altceva.

Dar acum, văzând fenomenul ăsta și viralele de pe Tik Tok, el se dă în reluare de ani de zile. Nu prea mai am timp să mă uit, că munesc mult, pentru că m-am mutat la țară.

Câteodată mă mai uit și mă uit ca la niște străini. Mă uit ca un telespectator obișnuit și râd de mă prăpădesc', a mai actrița.

Carmen Tănase nu s-a mai recăsătorit, după moartea soțului

Carmen Tănase a fost căsătorită cu Victor Parhon între anii 1989–2000. Împreună au un copil, pe Tudor. Îndrăgita actriță este văduvă de mai bine de 20 de ani, după ce partenerul ei de viață a murit din cauza unei boli cumplite, și anume cancerul.

Bărbatul a fost un critic mare de teatru.

‘Făceam parte cam din aceeaşi meserie şi discutăm foarte mult, ne completăm în păreri. El era o fire cumpătată, eu – vulcanică. El a fost pentru mine şi soţ, şi tată, şi prieten. Era mai mare ca mine cu 17 ani, şi odată m-am trezit strigându-l „tată'. Se amuza.

L-am făcut pe Tudor pentru că şi el îşi dorea un copil, iar eu aveam 27 de ani. La început nu am vrut să mă căsătoresc, să ne lege un act, numai că au intervenit nişte chestii tehnice. Dacă nu aveam buletin, nu puteam să mă mut în Bucureşti. În drum spre ofiţerul stării civile i-am spus că s-ar putea să spun nu.

L-am ţinut în şah până acolo. El era credincios şi a vrut să ne cununăm religios. Nu am făcut-o atunci când ne-am căsătorit, am vrut să o facem la finalul vieţii lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreţi după aia’, mărturisea Carmen Tănase acum ceva timp.

După moartea soțului ei, Victor Parhon, actrița Carmen Tănase nu și-a refăcut viața sentimentală, chiar dacă a avut pretendenți. Actrița a ales să pună accent pe carieră și pe creșterea fiului lor, Tudor. Ea mărturisea în urmă cu ceva vreme că nu s-ar mai vedea căsătorită cu niciun alt bărbat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton