Carmen Șerban, declarație suprinzătoare despre căsătorie: "Dacă aș ajunge vreodată la altar..."

 Dumba Gabriela
.

Carmen Șerban nu vorbește foarte des despre viața privată, însă atunci când simte să o facă uimește cu declarații suprinzătoare. Astfel, artista și-a exprimat gândurile vizavi de căsătorie și cum ar proceda ea dacă ar fi la un pas să se mărite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Carmen Șerban își dorește să se mărite și crede în relații lungi, doar că nu ține să fie în rândul lumii și să procedeze într-un anume fel, doar de gura lumii. Artista spune că nu va îmbrăca rochia de mireasă, dacă ar fi să se mărite.

12802745_1244431145570466_1803674271829617335_n12802745_1244431145570466_1803674271829617335_n

Cântăreața Carmen Șerban a fost prezentă în platoul emisiunii 'Acces Direct de Weekend', de la postul de televiziune Antena 1, unde a făcut dezvăluiri din viața sa personală.

„Eu nu am de unde să știu ce va fi. Nu mi-aș dori să îmbrac rochia de mireasă. Dacă aș ajunge vreodată la altar cu un bărbat, aș ajunge strict la altar, nicidecum la starea civilă. Eu sunt adepta relațiilor trainice, fără hârtiuță. Important este să ne înțelegem bine. Am cel mai bun model: părinții mei care au avut 50 de ani de căsnicie, cu hârtie doar vreo 10 ani. Tata la 10 zile după ce a împlinit 10 ani de căsnicie cu mama a plecat din lumea aceasta, dar uite că se poate', a declarat Carmen Șerban, potrivit spynews.ro.

În ceea ce privește perioada dificilă creată de pandemia de coronavirus, Carmen Șerban a mărturisit că a învățat să fie mai chibzuită cu banii. „Sunt optimistă și încrezătoare. Sunt bine, mi-au rămas din fericire câteva evenimente. Am fost la un concert în Franța în septembrie, după am mai fost și în Spania. După mai am și un botez, o nuntă mai mică. Îmi place să-mi cumpăr lucruri. La fel ca fiecare, am început să am grijă de cât cheltui. Aveam câțiva bănuți puși la saltea, am intenționat să îmi schimb mașina, dar nu am mai făcut-o. Am fost mai chibzuită', a încheiat cântăreața.

Citește și:

Cristina Cioran are un nou iubit. Cine este bărbatul: „Locuim împreună de când ne-am cunoscut'

Ramona Bădescu, pregătită pentru al doilea copil, la 52 de ani: „Mi-am dorit o fetiță!”

Cine este Cristina Bâtlan, investitor la Imperiul Leilor. A renunțat la avocatură pentru pantofi

„Iubirea adevărată îţi dă lumină, putere”

Iubirea adevărată, cred eu că, îți dă Lumină, putere, bună-dispoziție, încredere în Sine și îți mai dă și acea siguranță de confort sufletesc! Iubirea adevărată este echilibrată, nu îți exploatează gelozia, nu este disponibil alteia, nu renunță la tine pentru că i se aprind călcâiele în urma unei aventuri și nu se arată deranjat pt că îl suni prea des, ci dimpotrivă e fericit să te audă și să te vadă cât mai des! Dacă nu trăiți o astfel de iubire, atunci e posibil să nu fie ceea ce vă doriți să fie!
Eu, personal, pot să spun că mă simt iubită și sunt fericită! Da, sunt fericită pt că mă iubește Dumnezeu, căci in zilele de acum nu se mai caută și nu se mai prețuiește iubire”
, scria Carmen Şerban pe Facebook, în urmă cu un an, fără a dezvălui cine este bărbatul care o face fericită.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton