Carmen Rădulescu s-a despărțit de iubit din cauza pandemiei! Ce decizie a luat la 57 de ani

 Dumba Gabriela
.

Carmen Rădulescu ia viața de la capăt la 57 de ani, atât sentimental, cât și profesional. Cântăreața a pus punct relației pe care o avea, iar cea mai mare vină pentru asta a avut-o tensiunea cauzată de pandemie și este decisă să meargă pe alt drum în carieră.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Carmen Rădulescu s-a hotărât să-și schimbe total viața! Îndrăgita cântăreață de muzică ușoară a ieșit dintr-o relație care nu mai funcționa și din care pandemia COVID-19 a scos la suprafață tot ce era mai urât. Dar asta nu este tot! Carmen s-a înscris la Facultatea de Teatru.

35077356_991780397652342_2907263452856713216_n-1280×72035077356_991780397652342_2907263452856713216_n-1280×720

„Când eram elevă în clasa a 9-a, luasem Steaua fără nume, eram la Şcoala Populară de Artă la Iaşi şi făceam naveta. Când eram în clasa a 10-a s-a înfiinţat un teatru de amatori. Chiar am primit un rol, două atunci.
Am zis  că mă fac actriţă, dar drumul meu s-a dus spre muzică. Am rămas cu acest vis neîmplinit. Şi acum am simţit că a venit momentul, pentru că pe pandemia asta nebună am zis: Eu ce fac? Unde mă duc, cât stau aşa? Hai să fac ceva.

Am învăţat monologuri, poezii, pentru examen. Anul trecut am dat la Universitatea Ovidiu din Constanţa şi am luat a cincea pe listă. Am trecut deja de primul semestru', a povestit Carmen Rădulescu la Pro TV.

Carmen Rădulescu a fost câțiva ani alături de omul de care a decis să se separe în pandemie.

'Fostul meu soț a fost aviator și băiatul meu la fel. Acum doi ani am vrut să-mi refac viața. A fost și asta, fuse și se duse. Omul a trebuit să stea în casă pe pandemie. Am început să ne împiedicăm unul de celălalt. Am zis: casa e a mea, ușa e ta. Și-a luat bagajele și a plecat. Nu mai mergea relația. Prefer să fiu singură, să nu mai întrebe nimeni unde ai fost, cu cine te-ai văzut, cu cine te-ai pupat', a mai spus Carmen.

Citește și: Răzvan Fodor, adevărul despre cele mai grele momente în căsnicie:„A fost ceva înfiorător/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Moroșanu s-a accidentat grav la Survivor:„Nu mai am stabilitate pe picior’

Citește și: Alexandra Stan și Dorian Popa au fost iubiți în liceu:„Cu el a fost primul meu sărut

Carmen Rădulescu a avut o copilărie de coșmar

Primul an de viață a fost un adevărat coșmar pentru Carmen Rădulescu. Artista a ajuns la Casa de Copii cu răni și urme evidente de violență, semn că părinții naturali au chinuit-o îngrozitor, înainte de a o lăsa la orfelinat.

Norocul lui Carmen au fost părinții adoptivi, care au vindecat-o cu iubire, spune artista.

Mama mea vitregă a pierdut un băieţel la 8 luni şi aşa a ajuns să mă adopte pe mine. Eu nu mişcam, nu vorbeam, eram doar o păpuşă îmbrăcată. Cei de la camin i-au spus că ei aşteaptă să mor, că nu are ce să facă cu mine, că sunt plină de bube şi paralizată. Mama a fost însă hotărâtă şi le-a spus că acest copil va trăi şi va fi cineva„, a mărturisit Carmen Rădulescu în urmă cu ceva timp.

A trecut și printr-un divorț traumatizant

Când l-a întâlnit pe Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea, Carmen a crezut că acesta este marea ei iubire. Mariajul de poveste s-a transformat însă într-un coşmar de 11 ani. Divorțul a fost soluția salvatoare.

La divorţ m-au întrebat cu ce îl întreţin, automat copilul s-a dus la tată. Am trecut şi peste asta, am suferit ca orice mamă. La un moment da nici nu voiau să mă lase să mă apropii. Asta se întâmpla acum 19 ani', povestea Carmen Rădulescu în 2019.

Carmen Rădulescu a încercat să facă față traumelor cu alcool

„Ai tendinţa de a pica în altele şi în altele, mă rog, în depresie, să îţi îneci amarul în băutură sau în altceva care îţi face ţie rău. „În primul rând, nu mai răspundeam la telefon, mă închideam în casă, să nu mai aud pe nimeni, plângeam non-stop. Uneori mai luam şi câte un pahar, două, trei.. Până la un moment dat’, spunea Carmen Rădulescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton