Ana Porgras, înapoi la Survivor? Ipoteza lansată după eliminarea neașteptată

 Cica Cristina
.

Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor și o serie de controverse au luat naștere în jurul acestui subiect! Nu puțini sunt cei care și-ar dori ca fosta gimnastă să revin în concurs, dat fiind că petiția de reîntoacerea a ei a strâns deja 80.000 de semnături. Internauții s-au gândit la o soluție și au lansat o ipoteză pentru ca sportiva să revină alături de Faimoși.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Eliminarea Anei Porgras de la Survivor a încins spiritele în mediul online. Fanii o vor pe Ana Porgras înapoi în competiție și au făcut petiție, care a ajuns deja la 80.000 de semnături, în aproximativ 30 de ore, pentru revenirea concurentei în Republica Dominicană.

Ana-Porgras-1-2Ana-Porgras-1-2

Ana Porgras în locul Roxanei Nemeș la Survivor?

Fanii s-au gândit la tot felul de soluții pentru a-și vedea din nou favorita pe micul ecran și au lansat o nouă ipoteză în acest sens. După eliminarea Roxanei Nemeș din cauza problemelor de sănătate, regulamentul prevede ca un alt concurent să intre în concurs. Astfel, fanii s-au gândit că Ana Porgras ar putea fi cea care ar putea să o înlocuiască pe Roxana Nemeș.

Decizia ar fi una fără precedent, dat fiind că regulamentul nu prevede posiblitatea întoarcerii unui concurent care deja a fost eliminat, conform wowbiz.ro.

Citește și: Petiție ca să se întoarcă Ana Porgras la Survivor:”E cea mai bună concurentă!”

Citește și: Simona Hapciuc, despre relația dintre Ana Porgras și Zanni:„Erau împreună'

Citește și: Covor roșu și 50 de porumbei albi la înmormântarea lui Gabi Luncă:„De acum, mama ne așteaptă pe noi'

Citește și: Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan:„Înnebuneam când apărea'. De ce au refuzat să se afișeze împreună / EXCLUSIV

A primit cele mai puține voturi din partea publicului, la Survivor

Paradoxal, deși acum fanii se luptă să o readucă pe Ana Porgras la Survivor printr-o petiție, concurenta a primit cele mai puține voturi din partea publicului. Fosta gimnastă a fost nominalizată de Jador, favoritul publicului.

„M-ați luat prin surprindere, nu mă așteptam, am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut o stare mai puțin bună. Sunt fericită pe o parte că mă duc acasă, la bine, dar sunt tristă pentru că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență. Ăsta a fost drumul meu în Survivor România.

Am învățat multe lucruri aici, știam că am răbdare, dar aici răbdarea a fost dusă la o limită extremă. Am învățat să ascult oamenii, să accept alte caractere, am învățat cât de puternică sunt Am văzut că am îndurat lucruri pe care nu mi le imaginam că pot să le îndur și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare, a spus Ana Porgras. 

Ana Porgras: „Nu sunt supărată pe Jador’

Chiar dacă i-a părut rău pentru că a fost nevoită să plece din competiție, Ana Porgras a ținut să sublinieze că nu este deloc supărată pe Jador pentru nominalizare. Mai mult, l-a îmbrățișat pentru a sublinia că pleacă fără niciun fel de resentiment.

Nu sunt supărată pe Jador, cumva m-am așteptat, după Consiliul de nominalizare. Sincer, mă așteptam, dar nu mi se pare corect. Mai erau oameni din echipa mea care puteau fi nominalizați din punct de vedere sportiv. Dacă asta a fost decizia lui, i-am și spus când l-am luat în brațe că iau matur ce se întâmplă și nu am de ce să fiu supărată. Am înțeles de când am urcat în avion la ce mă duc. A fost prea devreme, asta e’ , a transmis Ana Porgras înainte de a pleca de la Survivor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton