Drama neștiută a lui Carmen Rădulescu. A fost bătută crunt de mama naturală: "M-au luat de la Casa de Copii cu răni pe corp, cu bube în cap..."

 Dumba Gabriela
.

Primul an de viață a fost un adevărat coșmar pentru Carmen Rădulescu. Artista a ajuns la Casa de Copii cu răni și urme evidente de violență, semn că părinții naturali au chinuit-o îngrozitor, înainte de a o lăsa la orfelinat. Ulterior, viața ei s-a schimbat, dar Carmen nu vrea să audă de cei care i-au dat viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Carmen Rădulescu a acordat un interviu pentru Antena Stars în care a vorbit despre femeia care a adus-o pe lume și care pentru ea nu a fost niciodată mamă, ci un monstru care a chinuit-o când nu avea nici măcar un an de viață.

carmen1carmen1

În cadrul interviului, cântăreața a dezvăluit că o rudă de-a mamei ei naturale a luat legătura cu ea, după primele dăți când a vorbit despre bătăile primite pe vremea când era bebeluș. Bărbatul ar fi încercat să-i ia apărarea femeii, dar explicațiile lui nu au convins-o pe artistă.

„În urma a două emisiuni unde am povestit chestia asta, am primit un telefon de la un bărbat care este rudă cu această femeie care m-a născut, mamă…hai să-i zic mamă deși nu am cum, nu pot. (…)

Spune că nu a fost chiar așa cum am povestit, că nu ma fost bătută, că nu ma fost ținută de picioare cu capul în jos…. și zic 'Dar cum să fie din moment ce părinții mei m-au luat de la casa de copii cu răni pe corp, cu bube în cap' … tot ce era mai rău le adunasem eu', a povestit Carmen Rădulescu potrivit Spynews.

Norocul lui Carmen au fost părinții adoptivi, care au vindecat-o cu iubire, spune artista. Aceștia au luat-o din orfelinat și, în timp, i-au oferit toată dragostea de care avea nevoie pentru a depăși traumele anterioare.

Mama mea vitregă a pierdut un băieţel la 8 luni şi aşa a ajuns să mă adopte pe mine. Eu nu mişcam, nu vorbeam, eram doar o păpuşă îmbrăcată. Cei de la camin i-au spus că ei aşteaptă să mor, că nu are ce să facă cu mine, că sunt plină de bube şi paralizată. Mama a fost însă hotărâtă şi le-a spus că acest copil va trăi şi va fi cineva', a mărturisit Carmen Rădulescu la Pro TV, în urmă cu ceva timp.

„De la vreo 3-4 luni de când m-au luat părinții mei, au început să răsară flori pe mine în loc de bube. Mi-au vindecat fiecare rană a corpului', a mărturisit, cu emoție, cântăreața.

Mama biologică nu a căutat-o niciodată

Carmen Rădulescu a dezvăluit și că cea care i-a dat viață a murit fără să ia legătura vreodată cu ea. Totodată, artista a aflat că are două surori, dar spune că nu are nicio intenție să le cunoască față în față.

„Am aflat că am două surori. Nu știu unde locuiesc și nici nu mă interesează. O spun cu mâna pe inimă. (…) Mama, ființa care m-a născut a murit acum nu știu cât timp, (…) dar în acești 40 de ani n-ai găsit niciun motiv, o portiță, prin care să mă cauți și să-mi spui 'Eu sunt mama ta'', a mai dezvăluit interpreta.

Citește și: Răzvan Fodor, adevărul despre cele mai grele momente în căsnicie:„A fost ceva înfiorător’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Adela Popescu însărcinată în 5 luni, cu burtica la vedere.Nu s-a îngrășat deloc!

Citește și: Alexandra Stan și Dorian Popa au fost iubiți în liceu:„Cu el a fost primul meu sărut’

A trecut și printr-un divorț traumatizant

Când l-a întâlnit pe Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea, Carmen a crezut că acesta este marea ei iubire. Mariajul de poveste s-a transformat însă într-un coşmar de 11 ani.

„Socrii mi-au închis cumva toate porţile pe care eu le deschisesem. Mult timp m-am întrebat de ce nu mă mai cheamă nimeni nicăieri. Voiau să mă ţină acasă, să fac sarmale, mămăligă şi să cresc copilul’, Mă uitam la multe dintre colegele din generaţia mea care au putut să le împace pe toate, şi copii, şi soţul şi profesia.

Şi mă întrebam de ce eu nu pot. Nu doresc niciunei fete care să căsătoreşte să treacă prin ce am trecut eu şi să aibă o astfel de soacră. Nu-mi reproşez nimic, am făcut tot ce era omeneşte posibil să mă placă', spunea Carmen Rădulescu la Antena Stars.

Despărţirea i s-a părut atunci singura soluţie, dar asta a însemnat şi ruptura de cea mai mare realizare, fiul ei, Sorin.

„La divorţ m-au întrebat în instanţă cu ce cresc copilul, am vrut când eram căsătorită să mă angajez, dar nu m-a lăsat. La divorţ m-au întrebat cu ce îl întreţin, automat copilul s-a dus la tată. Am trecut şi peste asta, am suferit ca orice mamă. La un moment da nici nu voiau să mă lase să mă apropii. Asta se întâmpla acum 19 ani”, povestea Carmen Rădulescu în 2019.

A încercat să facă față traumelor cu alcool

„Ai tendinţa de a pica în altele şi în altele, mă rog, în depresie, să îţi îneci amarul în băutură sau în altceva care îţi face ţie rău’. „În primul rând, nu mai răspundeam la telefon, mă închideam în casă, să nu mai aud pe nimeni, plângeam non-stop. Uneori mai luam şi câte un pahar, două, trei.. Până la un moment dat', spunea Carmen Rădulescu.

Salvarea a venit de la o prietenă, care a scos-o din depresia în care se afunda și a ajutat-o să vadă viața cu alți ochi.

Buna mea prietenă Elena a intrat odată în casă şi a spus: „Eu cred că de una singură, să răzbaţi şi să treci peste suferinţe, nu poţi”. A dus muncă de lămurire cu mine, dar a avut o răbdare fantastică. Atunci s-a mutat la mine şi a zis: „Ai senzaţia că dacă bei un pahar, două, trei uiţi. Dar nu e aşa. Te trezeşti şi o iei de la început şi asta nu e bine deloc’, a povestit Carmen Rădulescu la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton