Ce se întâmplă la aproape doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Părinții lui au luat o decizie importantă

 Stamen Diana
.

Vestea că Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină a șocat pe toată lumea. Acum, la aproape doi ani de la moartea celebrului designer, părinții nu-și revin din suferință. Amintirea sa este încă vie în inimile tuturor celor care l-au cunoscut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În aprilie se împlinesc doi ani de când Răzvan Ciobanu s-a stins din viață într-un tragic accident de mașină. Părinții celebrului designer sunt încă profund afectați de pierderea singurului lor fiu. Celebrul designer a lăsat un gol uriaș în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut.

Răzvan CiobanuRăzvan Ciobanu

'Chiar dacă se împlinesc doi ani de când Răzvan a plecat dintre noi, timpul nu a șters durerea din sufletele celor care l-au iubit. Adesea punem pe grupul nostru poze cu el, amintirile sunt singurele care rămân în urma noastră. Cu siguranță ne vom întâlni, atunci când se împlinesc doi ani de la dispariția sa, în limitele regulilor impuse de pandemie și vom rememora clipele frumoase petrecute împreună. Au fost multe discuții legate de presupuse datorii, însă nu s-a materializat niciuna în acest sens', a spus avocata Laura Vicol, fosta prietenă a lui Răzvan Ciobanu, pentru playtech.ro.

Părinții lui Răzvan Ciobanu încearcă să mai uite necazul din viața lor muncind la pensiunea pe care o dețin. 'Nu mulți știu, dar părinții lui Răzvan Ciobanu dețin o pensiune în satul vâlcean Ciungetu, numită 'Ciobănelu', acolo unde Răzvan se retrăgea adesea, pentru a se relaxa, departe de agitația din București. Deși s-a zvonit că pensiunea va fi scoasă la vânzare, cu aproximativ 200.000 de euro, iată că Elena Ciobanu, mama regretatului designer, nu a avut puterea să renunțe la acest mic colț de Rai, unde a adunat atâtea amintiri frumoase cu Răzvan, astfel că se ocupă de cazare și de partea administrativă, fiind o bună gazdă pentru turiști: 'Părinții lui Răzvan se ocupă în continuare de pensiune', a mai spus prietena regretatului designer.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Detalii înfiorătoare au fost făcute publice: 'Nu a murit pe 29 aprilie'

Citește și: Cum arată monumentul ridicat în memoria lui Răzvan Ciobanu, chiar în locul în care și-a pierdut viața. Pe piatra funerară sunt scrise versuri emoționante

Citește și: Cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu a identificat vinovatul pentru moartea designerului: „E o persoană nou intrată în viaţa lui!'

Citește și: Cum arată apartamentul lui Răzvan Ciobanu, după moartea designerului. Au dispărut și hainele de mii de euro

Răzvan Ciobanu a murit la 43 de ani într-un accident de mașină

În urmă cu doi ani, în a doua zi de Paște, lumea showbiz-ului era zguduită de o veste tragică: la 43 de ani, creatorul de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în urma unui accident rutier violent. Designerul avea viteză excesivă și a pierdut controlul mașinii, intrând într-un copac.

Trecerea timpului, însă, nu a șters amintirea sa din memoria oamenilor, astfel că mulți s-au mobilizat pentru a-l avea în amintire mai mulți ani de acum încolo. Prietenii și localnicii din zona în care a avut loc accidentul, au făcut un gest total neașteptat. Oamenii au pus o placă de marmură, pe care stau scrise niște versuri de-a dreptul emoționante, în locul în care a fost găsită mașina distrusă și trupul neînsuflețit al vedetei.

Potrivit speculațiilor medicale, Răzvan Ciobanu ar fi suferit un atac cerebral înainte de a intra cu mașina pe câmp. Decesul celebrului creator de modă a venit în urma rănilor suferite în timpul accidentului. 

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton