Carmen de la Sălciua este însărcinată? „Nu mi-am făcut test. Voi dezlega misterul...”

 Ifrim Georgiana
.

Carmen de la Sălciua, despre zvonurile privind faptul că este însărcinată. În urmă cu o zi, cântăreața de muzică de petrecere a postat o fotografie care a stârnit un val de reacții din partea urmăritorilor. Mulți dintre aceștia s-au întrebat dacă artista urmează să devină mamă. Acum, acesta a decis să pună capăt speculațiilor, susținând că încă nu a făcut un test de sarcină. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 11 septembrie, Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au organizat, în mare secret, cununia religioasă. Cei doi au fost în luna de miere în Punta Cana și au hotărât ca petrecerea de nuntă să aibă loc anul viitor. În mai multe rânduri, cântăreața a recunoscut că își dorește să devină mamă, susținând că va face un anunț cu privire la acest moment special atunci când se va întâmpla. Recent, aceasta a postat o fotografie pe rețelele de socializare, iar ținuta purtată de aceasta a lăsat se se întrevadă o burtică suspectă.

car-9car-9

Carmen de la Sălciua, despre zvonurile privind faptul că este însărcinată. Întrebată despre posibila sarcină, artista a mărturisit că încă nu a făcut un test, urmând să „dezlege misterul' atunci când revine în țară. Deocamdată, artista se află în Germania, acolo unde a susținut un concert.

Citește și: Relațiile amoroase în care a fost implicat Culiță Sterp când era căsătorit cu Carmen de la Sălciua:”Îmi povestea despre cuceririle lui”

Citește și: Când vor face Carmen de la Sălciua și soțul ei, Marian Corcheș, petrecerea de nuntă:„Mai mult ca sigur, o vom organiza în…'

Citește și: Alex Zănoagă s-a împăcat cu Alex Bobicioiu pentru binele copilului:„Nu mai e nicio rivalitate. Cine știe ce o avea în cap…'

Citește și: Doinița Oancea, despre Daniela Crudu, la iUmor:”E greu să stai o viață întreagă în genunchi”

Carmen de la Sălciua, despre zvonurile privind faptul că este însărcinată

Cântăreața de muzică de petrecere se află în drum spre România în aceste momente. Acesta urmează să facă un test de sarcină, însă, deocamdată, nu se confruntă cu vreun simptom specific.

„Sinceră să fiu, nu știu dacă sunt însărcinată sau nu pentru că nu mi-am făcut test de sarcină. Acum sunt pe drum și venim spre România și probabil că voi dezlega misterul în țară. Deocamdată eu nu am simptome', a dezvăluit Carmen de la Sălciua pentru WOWbiz.ro.

Cât despre imaginea postată pe rețelele de socializare, acesta a adăugat: „Mie mi-a plăcut imaginea. Nu m-am legat de ceva, nu am vrut să creez vreo strategie sau să le dau  de gândit oamenilor. Mi-a plăcut imaginea cu fetița asta și am postat-o. Mi se pare o fetiță foarte mișto îmbrăcată și atitudinea ei mi s-a părut foarte mișto'.

„Dumnezeu știe când va fi momentul'

Carmen de la Sălciua a mărturisit că este pregătită să accepte orice rezultat al testului de sarcină, fiind de părere că lucrurile trebuie să se petreacă la momentul potrivit. Aceasta își dorește să trăiască la intensitate maximă fiecare etapă din viața de cuplu, motiv pentru care lasă lucrurile în voia divinității.

„Doamne ajută! Dacă Dumnezeu își dorește asta pentru mine probabil că așa va fi, dacă e doar o alarmă falsă e doar o alarmă falsă. Dumnezeu știe când va fi momentul și timpul meu', a mai spus cântăreața, potrivit sursei citate.

Marian Corcheș gătește pentru logodnica sa

Cântăreața de muzică de petrecere a mărturisit că îi priește căsnicia, având în vedere că logodnicul ei o surprinde cu diferite preparate culinare.

„Eu sunt una dintre norocoasele la care partenerul iubește să gătească. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru treaba asta. Eu cum am fost multă vreme singură, mâncam pe unde apucam, la evenimente, restaurante, nu aveam timpul necesar să stau acasă și fiind și singură, poate nici nu mă trăgea firea să fac asta. Acum de când suntem într-o relație, căsnicie, gătim și facem lucruri acasă. Gătește foarte mult Marian”, a încheiat artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton