Jojo a vrut să fie balerină înainte de a deveni actriță: "Părinții nu m-au sprijinit"

 Oana Pantazi
.

Jojo s-a bucurat de succes încă de la început, nu doar în muzică, ci și în actorie, dar puțini știu că vedeta a vrut să fie balerină înainte de a deveni actriță. Din păcate, părinții ei nu au sprijinit-o în acest demers… Iată care a fost motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum o vedem în serialul „Clanul”, la PRO TV, da sunt 27 de ani de când Cătălina Grama, aka Jojo, și-a făcut debutul în showbiz, din păcate, nu ca baleină, cum și-a fi dorit, ci ca interpretă, iar apoi ca actriță. A făcut furori în filme, în piese de teatru și a stârnit hohote de râs în perioada Divertis, însă actița are totuși un mare regret… Ba chiar două, deoarece, în afară de balet, a fost pasionată și de pictură.

cum-s-au-cunoscut-jojo-si-paul-ipate-3cum-s-au-cunoscut-jojo-si-paul-ipate-3

Jojo a vrut să fie balerină înainte de a deveni actriță

Acum o vedem într-un rol important în clanul, unde o joacă pe Magda, soția interlopului Bebe Măcelaru, jucat senzațional de George Mihăiță. Jojo a avut însă atracție spre latura artistică încă din copilărie, când și-a dorit să devină balerină. Din păcate, părinții ei s-au opus, din motive justificate la vemea respectivă.

Citește și: Jojo a devenit bijutier

Citește și: Cătălina Grama nu-și mai suportă numele de scenă: „Să-ți zică copiii din cartier „tanti Jojo' e ciudat”

Prima mea opțiune în viață a fost balerină, niciodată nu am avut opțiunea de a câștiga bani. A doua mea opțiune în viață, înainte de actorie, a fost pictura, pentru niciuna dintre ele nu am primit sprijinul familiei, tocmai pentru că părinții mei au considerat că nu mă puteam întreține', a povestit Jojo pentru unica.ro.

Jojo: „Pe mama a deranjat-o”

Jojo (41), acronim de la cuvintele „jeune et jolie' (tânără și frumoasă), este la fel de energică și acum ca la debutul în televiziune, cu 26 de ani în urmă. De la debut și până acum, artista a făcut performanță atât în muzică, film și televiziune, cât și în teatru. Mai mult, a devenit și creatoare de bijuterii, o altă pasiune a sa. Din păcate însă, la început, părinții – și în specia mama ei – nu au susținut-o, chiar dacă tatăl ei și-a dorit cândva să devină actor… Ulterior, din motive lesne de înțeles, ambii au revenit la sentimente mai bune.

Atunci a venit actoria cumva, deși și aici au existat niște nemulțumiri din partea amândurora, deși tata a dat, la un moment dat, la actorie și l-a avut în comisie pe domnul Birlic, pe vremea aceea s-a întâmplat. Tata nu e actor, a fost profesor de Filozofie și Istoria Religiilor, dar și-a dorit foarte mult să devină actor, numai că atunci intrau doi candidați. Nu neapărat că i-am îndeplinit un vis, dar pe el nu l-a deranjat, pentru că lui îi place zona asta, scrie, îi place foarte mult. Pe mama a deranjat-o un pic mai tare, dar amândoi acum adoră profesia mea și nu m-ar vedea făcând altceva', a mai spus Jojo pentru sursa citată.

Jojo formează un cuplu de 8 ani de zile cu actorul Paul Ipate și au împreună o fetiță adorabilă, pe Zora. Actrița mai are un fiu, Achim, dintr-o căsnicie anterioară.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton