Carmen de la Sălciua reacționează, după ce Bianca Drăgușanu i-a spus că este "penibilă cu diplomă". Schimb dur de replici, între cele două

 Dumba Gabriela
.

Carmen de la Sălciua încearcă să evite un scandal cu Bianca Drăgușanu, după ce aceasta a acuzat-o de falsitate în urma fotografiilor făcute cu Alexandra Bodi, cea supranumită „regina TikTok-ului”. Carmen de la Sălciua i-a transmis Biancăi Drăgușanu că nu se coboară la nivelul ei și preferă să-i ignore criticile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a acuzat-o pe Carmen de la Sălciua că nu sufletul ei mare ar fi condus-o la Alexandra Bodi, ci dorința de a-și mări numărul de urmăritori.

„O văd pe asta amărâta, care e cântăreață de muzică de petrecere sau ceva de genul, care s-a dus să se pozeze cu o amărâtă, femeia care chiar e amărâtă, financiar vorbind, ca să-și facă ea niște like-uri, niște alea. Băi, femeie ești penibilă! Dacă vrei să faci niște gesturi umanitare, nu te poza cu individa doar ca să strângi niște like-uri. Ești penibilă cu diplomă!

Apucă-te de alte chestii sau fă-le pe alea pe care știi să le faci, lasă femeia în pace! Să îi dați unfollow la cârtița asta că este disperată! Lăsați prefecătoriile astea cu binefacerile vieții că dacă vreți să faceți o cauză umanitară sau vreți să ajutați pe cineva, nu trebuie neapărat să vă pozați cu respectivul sau respectiva. Faci și gata, nu mai zici nimic! Ce ești tu ca să te dai mare? Dacă ai ajutat femeia, o ajuți și gata, pa!', au fost cuvintele dure spuse de Bianca.

Citește și: Cine este Alexandra Bodi, gospodina din Mureș cu milioane de vizualizări pe TikTok. L-a detronat și pe Dorian Popa!

Replica lui Carmen de la Sălciua pentru Bianca Drăgușanu

Carmen de la Sălciua a declarat, pentru Antena Stars, că nici nu o cunoaște pe Bianca Drăgușanu, dar că are un respect foarte mare chiar pentru Alex Bodi, iubitul divei.

„Nu vreau să intru în scandal cu nimeni. Eu îl respect pe Alex, că m-a ajutat cu mașina pentru o filmare. Eu pe ea nu o cunosc, nu știu de ce a spus lucrurile astea. Eu am fost la Alexandra să o vizitez. Am văzut-o pe TikTok, mi s-a parut amuzantă. Eu am apreciat-o pe Bianca la un moment dat, e o femeie frumoasă. Dar nu știu de ce, ce ai cu mine, cu ce te-am deranjat? Dacă ai o problemă, poți să spui frumos', a afirmat Carmen de la Sălciua.

img-18img-18

Cei care o urmăresc pe artista de muzică populară pe Instagram i-au cerut acesteia explicații despre scandalul cu Bianca Drăgușanu, dar Carmen le-a mărturisit că intențiile sale de a o ajuta pe Alexandra Bodi au fost sincere și nu caută reclamă.

'Absolut nicio părere despre ce a zis! Nu mă cobor la nivelul la care să am păreri despre oameni pe care nu-i cunosc și despre lipsa lor de ocupație, criticându-i pe alții. Eu am compasiune față de cei care au răutăți în suflet! Răutatea e o boală! E ca și cum ai lovi într-un bolnav de cancer! Oamenii care știu cum sunt și cât valorează, niciodată nu vor lovi în nimeni. Câinii latră, ursul trece!', a scris Carmen de la Sălciua pe pagina sa de Instagram, după ce în presă au apărut declarațiile Biancăi Drăgușanu ce fac referire la ea.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, adevărul dureros despre operațiile estetice prin care a trecut: „N-am putut să respir șase zile…”

De ce s-a pozat Carmen de la Sălciua cu Alexandra Bodi

Carmen de la Sălciua a explicat că gestul care a înfuriat-o pe Bianca Drăgușanu este unul pur umanitar, nicidecum o ipocrizie care să-i crească valoarea în ochii urmăritorilor de pe Social Media.

Am fost în vizită la ea și la soțul ei. O familie extraordinară, cu frică de Dumnezeu, o familie cu mare dragoste unul față de celălalt și nu în ultimul rând, amuzantă', a spus Carmen de la Sălciua pe InstaStory în urmă cu câteva zile și a postat o fotografie cu ea și Alexandra Bodi.

După publicarea fotografiei, artista a fost criticată dur și de unii internauți. Deși au fost mulți care au felicitat-o pentru gestul său, au fost și persoane care se pare că au spus ceea ce a gândit și Bianca Drăgușanu acum.

În urma pozei pe care am pus-o am stârnit tot felul de controverse, reacții pozitive, dar și negative, dar cel mai mult m-a indignat că unii dintre voi chiar credeți că aș putea să mă folosesc de situația precară a unei familii ca să-mi crească popularitatea, urmăritorii sau să devin virală, lucru pe care îl infirm total' , a clarificat Carmen de la Sălciua.

Citeste si: Alex Bodi, prima declarație după ce Bianca Drăgușanu a apărut cu ochiul vânăt și a sugerat că el a bătut-o: „Vă bucurați de răul altuia…”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi continuă atacul la adresa lui Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua a spus că ea cu Alex Bodi se înțeleg foarte bine, însă iubitul Biancăi Drăgușanu o contrazice. Alex Bodi a râs de numele ei de scenă și chiar și-a rugat urmăritorii săi și pe ai Biancăi Drăgușanu să se alieze cu ea, să doneze, dar nu să-și imortalizeze gesturile umanitare.

'Să pună ele mână de la mână, să se alieze cu Carmen de sub salcie și să trimită niște pachete și să ajute familia aia! Să se unească și să facă și ei cauze nobile fără să bată clopotele.', a spus Alex Bodi pe Instagram.

La scurt timp după ce Carmen a făcut declarații despre atacurile Biancăi Dragușanu la adresa ei, blondina a reacționat imediat și a atacat-o din nou. 

'Când eu am făcut o anumită femeie amărâtă, am făcut-o, că empatizez cu ea. Adică,nu te duci cu două pungi de pufuleți, îți faci poze cu femeia și apoi te dai mare c-ai ajutat-o cu două pungi de pufuleți și un iaurt! Nu! Iar voi, cârtițelor, care v-ați grăbit… deci, puneți mână de la mână, astea care ați făcut cearta voastră de pițigoaie și renovați bucătăria femeii, fără să vă pozați!

Nu vă mai uniți împotriva mea, că nu aveți nimic de câștigat și nici de pierdut, părerea mea. Vă pierdeți timpul și energia. Puneți mână de la mână, uniți-vă astea, mai deschideți DEX-ul, că, de bine de rău, se pare că eu nu sunt o agramată și chiar vorbesc limba română corect gramatical. Știu că, din toți ăștia care ați studiat la Oxford și aterizează la mine pe blog și mă critică… dar, din fericire, nu sunt agramată! Deci, dragile mele cârtițe, voi face o ședință cu voi, dacă vreți să ne unim în fața blocului meu, să punem mână de la mână, leu de la leu, să cumpărăm femeii un set de polonice, să-i facem o bucătărie dacă vreți', a spus Bianca pe Instagram. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton