Gianluca Vacchi a devenit tătic, la 53 de ani. Soția lui a născut o fetiță: „Mulțumesc Reginei mele”

 Lupescu Anca
.

Milionarul celebru Gianluca Vacchi este mai fericit decât niciodată. Soția lui a adus pe lume astăzi o fetiță, iar bucuria de a deveni părinți este una imensă pentru cei doi. Gianluca Vacchi a anunțat pe rețelele de socializare că soția lui, mai tânără cu 28 de ani decât el, i-a dăruit o fetiță sănătoasă și superbă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sharon Fonseca a născut o fetiță care va purta numele de Blu Jerusalema Vacchi. Milionarul a fost alături de soția sa în momentul nașterii și a imortalizat totul. Imediat după ce a venit pe lume bebelușul, Gianluca Vacchi și-a anunțat și fanii și a postat pe contul de Instagram o poză cu familia mărită.

Gianluca Vacchi – urmărit de creditori. Datoriile colosale i-ar putea afecta stilul de viață luxos

 „Ea este cu noi… Sharon și cu mine suntem fericiți să anunțăm că în această dimineață fiica noastră Blu Jerusalema Vacchi s-a născut. Mulțumesc lui Dumnezeu că este sănătoasă și deja o iubim mai mult decât propriile noastre vieți.', a scris Gianluca pe Instagram.

Gianluca Vacchi s-a împăcat cu fosta iubită, Georgia. Iată dovada!

Gianluca Vacchi: „Mulțumesc Reginei mele'

Cu câteva zile înainte de marele eveniment, milionarul a făcut o postare în care și-a exprimat sentimentele și s-a declarat complet împlinit. Mai mult, acesta a dedicat marele eveniment tatălui său, care deși nu a mai apucat să își cunoască nepoata este cu siguranță extrem de mândru.

Din nou burlac! Gianluca Vacchi s-a despărțit de iubita sa Ariadna Gutierrez, cu 27 de ani mai tânără ca el

 „Acum știu de ce am așteptat atât de mult. Viața a avut un dar special pentru mine: tu și fiica noastră. Nu am cuvinte care să explice cea mai profundă senzație din întreaga mea viață și vreau să dedic acest moment de bucurie și de viață nouă memoriei tatălui meu și sunt sigur că acum este profund mândru de femeia pe care am avut privilegiul să o aleg să merg pe această frumoasă cale. Mulțumesc Reginei mele. Fiica noastră va avea cea mai incredibilă mamă din această lume. Te iubesc', a scris Gianluca.

Gianluca Vacchi este înnebunit după Ariadna Gutierrez. Iată cele mai hot ipostaze cu cei doi și cele mai siropoase declarații ale italianului

Cine este Gianluca Vacchi, milionarul excentric care a cucerit Instagramul

Gianluca Vacchi este un milionar italian, celebru pentru stilul de viață excentric, petrecerile luxoase și femeile frumoase din jurul său. Un adevărat playboy, Gianluca a devenit viral în urmă cu câțiva ani, după ce a început să-și etaleze pe Instagram aptitudinile de dansator amator.

Gianluca-Vacchi-diventerà-papà-la-prima-foto-del-pancino-di-Sharon-FonsecaGianluca-Vacchi-diventerà-papà-la-prima-foto-del-pancino-di-Sharon-Fonseca

Citește și: Cum arată acum Maia, fiica lui Teo Trandafir. Are 16 ani și este o adolescentă foarte frumoasă!

Omul de afaceri a muncit din greu de la vîrsta de 25 de ani, când a preluat afacerile familiei, și până la 45 de ani, când a decis să se retragă din mediul de business și să se concentreze pe un stil de viață hedonist. De atunci, nu face decât să se bronzeze, să dea petreceri interminabile, să se iubească cu femei mult mai tinere și să posteze mereu pe Instagram, unde are peste un milion de urmăritori.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton